Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2017. 21:10h.

Cospedal ofereix l’Exèrcit

La ministra de Defensa recorda que té la missió de “defensar la integritat territorial”

Cospedal ofereix l’Exèrcit

María Dolores de Cospedal (foto: Ministeri de Defensa)

La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha citat l’article 8 de la Constitució espanyola per recordar que les Forces Armades tenen la missió de “garantir la sobirania i independència, defensar la seva integritat i l’ordenament constitucional”. Així ho ha assegurat en la clausura del seminari ‘Forces Armades i Societat Civil: la participació de la dona en la vida professional’, organitzat aquest dijous a Madrid.

Cospedal no ha fet cap referència explícita al referèndum ni a la DUI, però ha afirmat que “tot allò que se situa fora de la democràcia és una amenaça a la nostra nació”. “L’Estat de dret té l’obligació de defensar als seus ciutadans i, per tant, la llibertat i la llei, perquè en una democràcia la llei la fem entre tots”, ha afegit la titular de Defensa, alhora que ha reblat que “amb la llei s’està o no s’està”.

“Amb la llei a la mà, però des de la unitat i la suma, el respecte institucional i amb les normes que ens hem donat entre tots, podem seguir constuir un projecte que ha estat el més exitós de la història recent del món”, ha manifestat. Cospedal ha ressaltat que la Carta Magna i l’ordenament jurídic “atorguen els instruments i els mitjans per protegir nostra nació”.

La ministra de Defensa ha manifestat que “la llei ens equipara i evita la tirania d’uns pocs sobre la resta”. “Per això, ningú pot ignorar-la perquè s’està situant no només al marge de la llei, sinó que pretén situar-se per sobre dels demés”, ha sentenciat Cospedal.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Sinitaca, 06/10/2017 - 10:29

A partir de ahora el ejercito tiene que ser visible en Cataluña sino estos energúmenos se creen que estan solos en su cortijo.

#5 La hora de los egoístas, Bcn, 05/10/2017 - 22:38

Ya han sacado de paseo a los cabezas huecas del PP.

#4 pelaez, Barna.Spain, 05/10/2017 - 21:55

.......las Fuerzas Armadas tienen la misión de “garantizar la soberanía e independencia, defender su integridad y el ordenamiento constitucional”

#4.1 Borrell ll, Girona, 06/10/2017 - 09:06

Han atacat els nordcoreans i no m'he enterat ?

#3 PQG, Península Ibérica, 05/10/2017 - 21:55

No veo yo que ofrezca al ejército para nada simplemente ha querido recordar los asistentes el Art 8.1 de la Constitución Española que luego cae en el examen y se les olvida. Jajajaja. Esperemos que no llegue al punto en el que Puigmelón fuerce al gobierno a usar al ejército. Nuestras FF.AA salvan más vidas de las que quitan y quiero que siga así