Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2020. 15:34h.

Costa diu que Sabrià és un "mentider"

El clima entre JxCat i ERC s'enrareix encara més

Costa diu que Sabrià és un "mentider"

El vicepresident del Parlament i diputat de JxCat, Josep Costa, ha respost a les crítiques d'ERC per participar en una reunió virtual organitzada per Donec Perficiam amb grups polítics identitaris acusant el president del grup parlamentari republicà Sergi Sabrià de "mentider".

"Els organitzadors de la reunió ja han confirmat que cap dels convidats no sabia qui serien els assistents. Ara sóc jo que et demano la dimissió per mentider, per manipulador i el que és més greu: per intoxicar i extorquir els mitjans de comunicació. No tot s'hi val en política" ha escrit Costa en una piulada al seu compte de twitter.

mentir.jpg

ERC havia demanat la dimissió del vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, de Junts per Catalunya, per assistir a una reunió virtual on també hi havia partits d'extrema dreta. Costa, per la seva banda, acusa ERC de “burda difamació” i centra els seus atacs en la figura de Sergi Sabrià.

“Veig escarafalls fingits d’ERC, que té un interès especial a desgastar la meva figura”, ha manifestat Costa en declaracions a TV3, a més de considerar que “per un error que he reconegut no cal dimitir. No ha mort ningú per culpa meva”. "Tots els grups polítics intenten exercir la seva influència sobre els mitjans de comunicació, i ERC ho fa intentant silenciar el meu llibre”, ha assegurat.

"No és casual que Sergi Sabrià lideri l’assetjament contra la meva persona”, ha assenyalat, a més d’argumentar que “em van convidar a una reunió i, sense que jo ho sabés, hi va aparèixer gent amb la que, si ho hagués sabut, no hi hauria tingut cap tipus de contacte polític”.

Per la seva banda, Sergi Sabrià ha manifestat que “sap greu que aquest cap de setmana ell ho hagi volgut portar a la batalleta més política, que s’hagi dedicat a parlar de fake news. Escolti, és molt més senzill que tot això. Vostè va anar a una reunió amb grups d’ultradreta catalans”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pepe, Barcelona, 08/12/2020 - 11:13

Com si a algú li interessés la vida d’aquest passarell.

Aquests polítics indepes entrtenint-se amb les seves coses, i la gent passant d’ells.

#5 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 07/12/2020 - 18:09

Pues entre la cara de pito del Costa y el careto de besugo del Sabrià... ¿que quieren que les diga? raza catalana ¡raza superior...! y mientras se den de hostias, ¡Mas palomitas...!

Por cierto, lo de la repentina sensatez de ERC... ¿ustedes se imaginan al Rufián de frac asistiendo a un concierto de gala en el teatro Real...? pues eso.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 07/12/2020 - 16:26

Este PLL no tiene ni media ...

#3 Marcial, Santa Coloma, 07/12/2020 - 16:16

No creo que nadie se los tome en serio. Teatrillo del barato para lanudos y despistados. Lo que hoy son broncas fingidas posiblemente mañana serán besitos y carantoñas públicas. Mindundicias que no interesan a casi nadie.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/12/2020 - 16:10

No entec a que ve ara tan enrenou per una simple xerradeta privada per Zoom d´uns mindundis. Qui te merit de debo es qui mou el cul cada any i fa publica ostentacio del seves irrefrenables pulsions filofeixistes sense dissimuls.

https://www.youtube.com/watch?v=A97ANqcwoLI