Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2022. 13:03h.

Costa recorrerà la sentència malgrat ser absolt

Vol que es reconegui "la inviolabilitat del Parlament"

Costa recorrerà la sentència malgrat ser absolt

L'exvicepresident primer del Parlament, Josep Costa, ha anunciat que recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra l'anterior Mesa de la cambra catalana malgrat que l'ha absolt del delicte de desobediència greu.

Costa, que sempre ha dit que no reconexi l'autoritat del tribunal per jutjar-lo, ha dit en un tuit que "no reconec l’autoritat del TSJC per absoldre’ns" i ha afegit que "el mer fet d’haver promogut i celebrat el judici ja és un atemptat contra la democràcia i la separació de poders".

També ha anunciat que portarà la sentència a Estrasburg perquè, malgrat l'absolució, "continuaré lluitant fins que es reconegui la inviolabilitat del Parlament" i, en declaracions a TV3 ha puntualitzat que "el tribunal considera que la nostra activitat no l'emparava la inviolabilitat parlamentària". 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Lepero, Barcrlona, 24/11/2022 - 20:53

Pep tiene vocación de rey emérito.

#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/11/2022 - 16:17

Será que quiere que lo condenen, que lo metan en la jaula. Los hay de muy raros.

#8 TARARÀ, Barcelona, 23/11/2022 - 15:00

Massa temps per perdre, s'hi hagués d'aixecar-se a les set del matí per guanyar-se les garrofes, deixaria de marejar la perdiu, colla de vividors, mai esteu contents

#7 Carcelero , Odena , 23/11/2022 - 14:52

Las cárceles están llenas de delincuentes que dicen no reconocer al tribunal que les juzga. Se puede ser un bufón o se puede aceptar la suerte, este opta por lo segundo. Está por ver si realmente recurre, no vaya a ser que la cosa le salga mal…

#6 Onofre de Dip, Vigo, 23/11/2022 - 14:15

Es un guerrero de guerreros. No me cabe duda de que por sus venas corre sangre cartaginesa. Por aquello de que las Pitiusas fueron en tiempos colonia púnica, ya se sabe.