Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2019. 09:46h.

Cotarelo acusa Sergi Sol de "fer llistes negres" a TV3

Diu que l'home de confiança de Junqueras cobra 78.000 euros per "treballar en contra de JxCat"

Cotarelo acusa Sergi Sol de "fer llistes negres" a TV3

El politòleg i escriptor Ramón Cotarelo ha acusat Sergi Sol, home de confiança de Junqueras i assessor del vicepresident Pere Aragonès, de fer "llistes negres" a TV3. En una sèrie de tuits que ha anat publicant els darrers dies, també critica que tingui un sou públic de 78.000 euros i que el faci servir per "treballar en contra de Junts per Catalunya" i escriure "mentides" sobre l'expresident Carles Puigdemont.

Cotarelo ha insistit si "¿Algú sap si ser 'assessor de polítiques estratègiques' a dit per 78.000 euros de diners públics a l'any inclou fer llistes negres contra els discrepants del seu amo?" i ha afegit que "a l'hora de qualificar a aquests personatges ombrívols, censors i comissaris polítics, cal no oblidar que els responsables de les seves canallades són els que els han nomenat, en aquest cas, Junqueras i Aragonès".

També ha recordat un article recent de Sol a El Nacional on veia Puigdemont darrere de l'escarni a Dosrius i ha exposat que "l'autor d'aquesta porqueria carregada d'odi contra l'independentisme és assessor de la vicepresidència de la Generalitat, un endollat a dit". "72.000 euros per agredir a l'altre partit del govern i fer llistes negres a la TV3", ha sentenciat.

El politòleg qualifica l'assessor d'Aragonès de "comissari polític i inquisidor general" i lamenta que "fa valer molt l'expressió 'conversos' per referir-se a quins no coincideixen amb ell". "Què proposa fer-ne? Cremar-los?", es pregunta i recorda un tuit antic de l'exdiputada Mireia Boya per manifestar que "la misèria d'aquest aparatchick ja ve de lluny".

Finalment, assenyala que "un assessor polític és un paio nomenat a dit per un altre paio posat a dit en una llista. El seu salari és de més de 75.000 euros a l'any per tocar-se els nassos, escoltar en silenci a l'assessorat, fer agitprop en favor del seu partit als mitjans públics i perseguir els adversaris".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#25 Semblances casuals, b, 07/08/2019 - 10:23

El Cotarelo és pastat a la Carmena el dia que no ha anat a la pelu.

#24 Beto, Tortosa, 07/08/2019 - 07:47

Li diuen Carpanta al Cotarelo, en memòria al personatge de comic que volia menjar sempre de gorra.

#23 @Stopseparatismo, Barcelona , 06/08/2019 - 23:01

El problema no es que el tal Sol gane 80mil euros sino que Cotarello “y Filemón” no los gana....

#22 Eva, Enmig del no res, 06/08/2019 - 21:33

Carai tu. Ara sembla que hi ha comissaris polítics i inquisidors generals entre l'independentisme. Ara ja catalunya al 75% és fatxa!! On anirem a parar...

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/08/2019 - 20:50

Diumenge nit vaig tinir un malson horrible. Vaig somniar que em perseguia la Nuria de Gispert en picardias

Deu ser per l´atracon de gambas con gabardina que me vaig fotre a mig dia cel.lebrant els primers 500 dias de trena que ja porta complerts la nostre Carme

Haure de dosificar tanta euforia perque dies historics com aquest n´hi hauran per llo