Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2019. 14:44h.

Cotarelo admet que el procés "va ser un engany"

Creu que Esquerra "no és independentista"

Cotarelo admet que el procés "va ser un engany"

L'escriptor i politòleg, Ramón Cotarelo, ha insinuat que Esquerra és una secta i, en una piulada al seu compte de Twitter, ha afirmat que la formació republicana "no és independentista". "Va ser un engany", ha reblat.

Cotarelo ha destacat en el seu comentari que "les sectes" fan tres coses "davant les crítiques": "si poden, aniquilen al crític"; "si no poden, l'insulten personalment" i "el veten en els seus mitjans de comunicació".

"Tot abans que parlar de la qüestió de fons: el republicanisme català no és independentista. Va ser un engany", ha sentenciat l'escriptor, que el passat 28 de juny ja va acusar la formació republicana de vetar-lo a TV3.

"Sap el Govern de la Generalitat si hi ha llistes negres a la CCMA i quin partit les controla? Em diuen que sí i que es sap quin partit les controla, però voldria una resposta oficial", va preguntar. Les respostes a la piulada van assenyalar ERC com a culpable i el politòleg els hi va donar la raó.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 JMBC, Barcelona, 05/07/2019 - 19:57

Després de "l'escriptor i politòleg" hi sobra la coma. Si hi poseu la coma vol dir que aquest senyor és l'únic "escriptor i politòleg" del món. Si no hi poseu la coma vol dir que aquest senyor és un "escriptor i politòleg" dels molts que hi ha, que cal suposar que és el que volíeu dir.

#21 Jordi Tallaferro, Igualada, 05/07/2019 - 18:46

Trobo lamentable que aquest senyor vulgui fer propaganda a favor dels Puigdemonts i la dreta catalana indepe intentant desacreditar els republicans de sempre.. Pot ser hauria d'entendre que en política existeix la diversitat i la seva paraula no és llei definitoria de res.

#20 El fets, Chez Sixty, 05/07/2019 - 10:40

Durant la guerra civil ERC va demostrar abastament que no era independentista, el fet d'atorgar plens poders a comissaris polítics comunistes i als grups anarcosindicalistes desvetlla que Esquerra no era altra cosa que un grup d'agitació polític que ve a ser el mateix que fa actualment, arribat el moment es posicionarà al costat dels socialistes.

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/07/2019 - 00:21

A ver Cuentorelo, ¿ahora te das cuenta de que el partido Regolpista es un engaño? Bueno, más vale tarde que nunca. Lo bueno es que ya estás más cerca de descubrir que todo en el separatismo y su prusés es un engaño. Estás más cerca de abandonar Matrix.

#17 Doctor, Barcelona, 04/07/2019 - 21:39

¿Listas negras en la CCMA? Pues lo tiene muy fácil, que le pregunte a Xavier Rius. Y de paso Xavier Rius le explicará que la burguesía nunca ha hecho una revolución social.