Publicitat
Política · 28 de Juny de 2019. 08:43h.

Cotarelo denuncia "llistes negres a la CCMA”

Acusa Esquerra de vetar-lo a TV3

Cotarelo denuncia "llistes negres a la CCMA”

L’escriptor i politòleg, Ramón Cotarelo, ha deixat entreveure en una piulada a twitter que ERC el té vetat en els mitjans de la CCMA. Cotarelo va tancar les llistes de JxCat per Girona a les eleccions del passat 28 d’abril.

“Sap el @govern de la Generalitat si hi ha llistes negres a la CCMA i quin partit les controla? Em diuen que sí i que es sap quin partit les controla, però voldria una resposta oficial”, ha preguntat. Les respostes a la piulada han estat assenyalar ERC com a culpables i el politòleg els hi ha donat la raó.

Cotarelo considera que la CCMA vulnera la llibertat d’expressió i constata que “segons les respostes que llegeixo, ho sap tothom. I, en aquest parlament de majoria independentista, ¿no hi ha un sol diputat / a capaç de demanar al Govern que mostri aquestes llistes i les expliqui? Per què cal suportar l'abús de poder d'uns sectaris?”.
 
“I els professionals dels mitjans no tenen res a dir? Aquests fan el mateix que els espanyols: callar els crítics i premiar els lacais amb els nostres diners”, ha lamentat.

“Ja pregunto, però no hi ha resposta oficial. Hi ha ‘omertà’ i insults dels trolls a sou”, ha lamentat. També ha afirmat que “els trolls d'ERC són més ximples que els de Podem”. “És impossible arribar a la independència amb comportaments sectaris, censors i clientelars. És clar, per això no la volen i corrompen l'esperit independentista amb l'hegemonia autonomista”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#27 Chris, Lleida, 29/06/2019 - 19:22

Jordi BR, espero que no te sientas aludido por las críticas de Cotarelo. Serías el único que cobra de ERC que no cae tan mal por estos lares, a pesar de la poca confianza que desprende ese partido.

#26 Jordi Tallaferro, Igualada, 29/06/2019 - 12:56

No ens sorpren això de les llistes negres. Ja existien al moment de la fundació de TV 3 el 1983. I llavors manava CiU. Qui no tenia carnet o era un protegit mo tenia lloc a Televisió de Caralunya.

#25 Capit@n España, Purgandus populus!!, 29/06/2019 - 08:43

Es el típico y clásico hispánico ¿QUE HAY DE LO MIO? ......Ay, Cotarelo, que todo lo que criticas de España lo tienes en Cataluña aumentado y corregido. Ponte a la cola que sois muchos: Rufian, Reyes, Talegón, Fachin .....Por cierto, ¿tienes ya wifi? jajajajaja

#24 Jacint, Viladecans, 29/06/2019 - 07:30

menys cops però obtenir-ne més quantitat del que vosaltres volgueu i més profund és la ferida i destrosa feta, aparte de eso un pobre diablo además de un diablo pobre.
Dejarlo ir, llevarlo a la casa común de los comedores de coco catalanes por excelencia. Yo creo que lo hará gratis, pel país. O no. Però ho faria, té vocació de màrtir.

#21 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 28/06/2019 - 18:07

"Cotarelo denuncia llistes negres a la CCMA”

¡Ya...! y te enteras ahora.. Tú, la Talegón, Escolar y todo el coro de bananeros bolivarianos adoradores del separatismo sois reos de traición al pueblo español... espero que prevalezca la justicia y paséis al mas oscuro ostracismo...