Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2020. 11:26h.

Cotarelo insinua que ERC sobra a Perpinyà

"Feu vosaltres el mateix, a veure quanta gent hi va"

Cotarelo insinua que ERC sobra a Perpinyà

El politòleg Ramón Cotarelo, en una piulada a twitter, ha reconegut que l'acte de dissabte vinent a Perpinyà és un "acte electoral" de JxCat i ha insinuat que la presència d'ERC en el mateix és sobrera, atès que els republicans tenen com a objectiu "destruir" Carles Puigdemont i la independència.

"Diuen els buròcrates i endollats d'ERC que l'acte de Perpinyà és electoral. Tot un descobriment. Un acte electoral de la candidatura que guanyarà: la del MHP Puigdemont. Els seus votants no podem fer actes? Per què? Feu vosaltres el mateix, a veure quanta gent hi va", ha escrit Cotarelo, a més d'afegir que "el que volen es destruir al MHP Puigdemont i acabar amb la independència. Són els unionistes, amb ERC al capdavant".


Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 25/02/2020 - 18:52

Tontarelo... en esta mancebía pasarías por "la bien pagá..." si no fuera por lo feo que eres. Pero ya se ve que te conformas con llevar la palangana de tipos tan lamentables como Puchi y el Torrat...

#9 Alejandro, Villadecans, 25/02/2020 - 15:43

Como si no tubieramos bastantes atontaos por aqui para tener que importar mas

#8 Don, Bcn, 25/02/2020 - 15:25

Gracias Ramón por ti cada día Los indepes están más divididos al final va resultar que eres un infiltrado de CNI jaja.
PD. Sigue así

#7 Lolo, Barna, 25/02/2020 - 14:52

Joder Cotarelo, quien te ha visto y quien te ve.
Vender toda una vida y todo un prestigio por un plato de lentejas.

#6 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , A LO MILLOR A PERPINYÀ TINDRAN UN INVITADO NO DESEADO EL CORONAVIRUS ESTA EMFERMEDAD NO NEC, 25/02/2020 - 14:29

Ningu pensa que EL CORONAVIRUS TAMBE PODRA ANAR EL DISSABTE A PERPINYÀ , alla un ja molta gent junta es facil algu tingui la emfermetat .Millor no donar la mano a desconosidos ..Cal rentarta las mans amenudo ....A França ja ban tenir el Coronavirus he ..SI ANEU A PERPINYA i agafeu el CORONAVIRUS a callar ..