Publicitat
Política · 31 de Maig de 2021. 19:21h.

Cotarelo insta Junqueras a “podrir-te en una presó espanyola”

“És el teu karma per haver trencat el procés”

Cotarelo insta Junqueras a “podrir-te en una presó espanyola”

El politòlego Ramon Cotarelo, en diverses piulades a twitter, carrega contra Oriol Junqueras, Pere Aragonès, ERC, TV3, Catalunya Ràdio, i, en aquesta ocasió, també contra JxCat. Només l’expresident Carles Puigdemont escapa de les seves crítiques.

“Podrir-te en una presó espanyola per haver trencat el procés d'independència de Catalunya, Junqueras, és el teu karma”, li etziba al president d’ERC. També considera que “mentre TV3 i Catalunya Radio estiguin monopolitzades per corruptes comissaris polítics com Sergi Sol i lacais d’ERC, seran eines de propaganda partidista, o sigui, eines feixistes”.Cotarelo considera que el pacte dentre ERC i JxCat fa “impossible” la independència: “els que hem votat Junts per Carles Puigdemont, i ens trobem estafats amb un govern que mai acceptarem i sense cap mena d'explicació. I no crec que sigui mala fe. És ineptitud, manca de coratge i de visió”, diu.

“És l'última traïció dels venuts de Junts que estaven amagadets per si de cas Puigdemont els feia guanyar les eleccions. Com que no ha estat així, han tornat on pretenien, a l'unionisme botifler de la butxaca personal, i han abandonat els seus votants indepes”, afegeix.

També demana que “no m'obligueu a mirar la merda propagandista de TV3 o escoltar corruptes comissaris polítics a sou del règim estil Sergi Sol o els seus lacais”. Finalment considera que l’actual “no és un govern independentista. És un govern independent del poble i fet d'endollats sota presidència d'un xarlatà de fira, Pere Aragonès”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#38 Francesc M, Torredembarra, 03/06/2021 - 13:05

Em sembla que Junqueras no mereix aquest tracte ni aquestes paraules, sabem que no es va poder comptar amb el seu suport, però no és motiu perquè se li digui que es podreixi a a l'

#37 vaya, bbcn, 02/06/2021 - 12:26

Hay que en lo que te puedes llegar a convertir al llegar a una edad probecta, chicharelo.

#36 Victor, Barna, 01/06/2021 - 14:30

La política es el gran atractor de los locos

#35 FERRANOT, BARCELONA, 01/06/2021 - 10:15

No entenc res: aquest no és madrileny? Com és que es més papista que el Papa? Això cada cop s'assembla més a una dictadura estalinista. Si agafessin el poder, crec que desfermarien de seguida una guerra civil entre ells mateixos. Catalunya no és trencaria en dues parts: s'esmicolaria en mil trossos.

#34 Almax, Cat, 01/06/2021 - 10:06

que torni a Galícia , que allà l'orujo casesro té més grau . Politòlogo ?