Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2021. 21:00h.

Cotarelo també planta Puigdemont

Abandona el Consell per la República per considerar-ho una “estafa”

Cotarelo també planta Puigdemont

(foto: Jordi Bedmar, Generalitat)

El politòleg Ramon Cotarelo ha decidit seguir les passes de l’exconsellera Clara Ponsatí i ha anunciat que abandona el Consell per la República, entre retrets a Carles Puigdemont, a qui retreu estar sotmès a “un intrigant sense principis ni dignitat com Jordi Sánchez”.

“Vista la seva inoperància i falta d'aclariments i explicacions de tota mena, jo també em desvinculo del CxR. Això de ‘tot per al poble, però sense el poble’ no es pot admetre”, ha explicat Cotarelo.El politòleg ha assegurat que “el CxR ha resultat ser la versió exterior de l'estafa de la taula del diàleg a l'interior”. “Per alguna raó que no entenc, @KRLS està sotmés a un intrigant sense principis ni dignitat com en @jordisanchezp”, ha dit.“Ja és massa tard. Els dos mindundis, @jordisanchezp i @perearagones que van pactar aquesta m de govern ho han fet amb coneixement de @KRLS i @junqueras, que també estan de acord. La corrupta partitocràcia s'ha imposat. Veurem que diu la gent”, ha sentenciat.


 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 Catañol, Palafrugell, 01/09/2021 - 14:07

A la borregada ...hasta que no tengan el ojete dilatado y dolorido no se daran cuenta de lo que les han timado.

#21.1 Cobra Kai, el puño nunca muere!, 01/09/2021 - 17:50

Bien está, a los moñas y pringaos ni agua. Hay que darles leña hasta que espabilen.

#20 C, Vilassar de Mar, 01/09/2021 - 12:15

De P3. Així no veig el dia de l'adveniment de l'@República. Ens calen persones que estiguin com a mínim a P4.

#19 Catalunya ja no és el mateix, Gallinertown, 01/09/2021 - 10:27

No hi ha cap poble al mon actual capaç d'empassar-se ls mentides que han representat l'anomenat Procès. Cap ni un. Han jogat amb la nostalgia de gent que mai havia tingut cap interès en el país i els han fabricat una falsa Història, han parlat de gelats de poste, independència en 18 mesos i han fet sortir al carrer en va dos milions de babus.

#18 MANUEL, Esplugas de Llobregat Barcelon, 01/09/2021 - 09:53

Y seguimos para Bingo. Menos mal que aunque sea poco a poco esta gente se esta dando cuenta de la gran estafa del proces y de sus fundadores. ¿ Donde se a visto por ejemplo que Pau Casals, Francesc Macià, y otros mas, viviesen a cuerpo de rey a cargo de la independencia y pagado por los que los alientan y siguen .

#17 electra, Barcelona, 01/09/2021 - 09:31

El moviment independentista amb la Palozi i el Pugi al davant ,,,,,,ÉS UNA CASA DE BARRETS!!!