Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2010. 14:33h.

"Covard fins a la medul·la"

Un bloc atribuït al crític Francesc Abad acusa Carretero de "xantatge"

"Covard fins a la medul·la"

Carretero, en una imatge d'arxiu

El crític Francesc Abad, en un article al seu bloc, s'ha referit a la dimissió d'Imma Prat a Reagrupament i l'ha definit com "una de les persones més fortes que he conegut. Forta i independent. Una dona amb una actitud i exigència ètica radical".

"L’Imma ja havia presentat la seva dimissió com a membre de la Junta de Reagrupament (de fet ni tan sols hi va anar). Però en Joan Carretero, un cop més, covard fins a la mèdula, va ser incapaç de reconèixer-ho davant la resta de membres d’aquella junta adulterada".

"El dia de la famosa Junta del xantatge de Joan Carretero a 4 membres de la Junta, perquè dimitíssim, i davant la negativa de 2 dels únics presents a dimitir, l’Imma també va presentar la dimissió", recorda Abad, que també assegura que "la posició d’en Joan Carretero és la cosa més imbècil i pueril que he vist mai en 23 anys de militància política i d’exercici professional".

Abad recorda "una intervenció des del més profund del seu cor, ho sé. Plena de compromís i voluntat constructiva. Però la resposta del Joan Carretero va ser el més fort que he sentit mai. Fins avui no ho havia explicat, però avui crec que ja no hi ha res que m’impedeixi fer-ho".

Segons el crític, "la resposta de Joan Carretero al prec, a la demanda de l’Imma Prat va ser: 'Sóc autoritari, cada dia m’agrada més ser autoritari, cada dia ho seré més, fins a ser un dictador'".

En aquest sentit recorda que "vaig ser l’únic que va gosar intervenir després d’aquest discurs feixista, per recordar-li al Joan Carretero que no estàvem allà per a que ell disfrutés o perquè ell ens hagués anomenat, sinó perquè ens havia escollit una assemblea".

Francesc Abad ha enviado un correo electrónico a e-notícies en el que afirma que "he cometido un error en el blog, y he escrito unas expresiones relativas a Joan Carretero que no eran correctas y que corresponden más a una situación de tensión que no a lo que debería ser el análisis político. Siento haberlo escrito. Pido disculpas a todos los que se hayan podido sentir molestos por esta expresión, francamente desafortunada, y especialmente a todos los compañeros de Reagrupament".

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 Miquel, Sant Boi, 26/02/2010 - 15:35

Llista de Reagrupament eleccions 2010:

1- Joan Carretero
2- Fernando Esteso
3- Andrés Pajares
4- Antonio Ozores
5- Sandra Lomas

#50 pep, manresa, 26/02/2010 - 00:26

D'entrada Miquelet, no sóc pas jo que canvio de posició, jo sempre estic al mateix lloc, al costat de la llibertat del meu país, en tot cas són els polítics els que quan s'acosten eleccions prometen coses que després no compleixen, com ERC

#49 pep, manresa, 26/02/2010 - 00:21

Doncs no Miquel, no sé què és un programa electoral, digue´m-ho tu, i de passada digue´m si hi ha algú al món que en compleixi algun, tinc molt clar que per començar a a solucionar coses no tenim cap altre sortida que la independència

#48 Núria, BCN(CAT), 25/02/2010 - 19:44

Quina campanya més ben montada i bruta. Aaquest que diuen que són ex reagrupats tenen molt poca credibilitat. Un veritable independentista mai parlarien com ho fan. Reagrupats tot el meu suport pel que és una campanya bruta inacceptable.

#47 Miquel, Barcelona, 25/02/2010 - 16:07

O Francesc Abad (home de CiU) fa una declaració desmentint ser l'autor d'això que es diu aquí o Reagrupament li posarà una querella per calúmnies i mentides posant en boca d'altri paraules mai no pronunciades.