Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2010. 11:37h.

"Crec que Millet i Montull aniran a la presó"

Jordi Pina diu que tots dos són conscients d'aquesta possibilitat

"Crec que Millet i Montull aniran a la presó"

Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, amb l'advocat d'aquest, Jordi Pina, a la sortida de Brians II

L'advocat de Jordi Montull, Jordi Pina, creu que "Millet i Montull aniran a la presó". En declaracions a RAC1, ha apuntat que "el Jordi Montull sí que és conscient -que pot anar a la presó-" i ha afegit que "que Fèlix Millet també ho és".

Sobre el procès judicial, l'advocat considera que "el judici pot trigar entre sis mesos i un any". "Falten molts noms de moltes persones que han rebut diners del Palau i que els senyors Millet i Montull van dir que no els dirien. Des del punt de vista del delicte que ens imputen, no ens afecta".

En aquest sentit, ha apuntat que "al meu client li recomanaré que no digui, durant el judici, els noms de les persones que han rebut diners del Palau, perquè no el beneficia".
 
Per últim ha assenyalat que "no entenc que la gent s'emprenyi per veure unes fotos del senyor Montull regant les plantes a casa seva a Menorca. És la cosa que m'ha sorprès més de la societat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, Alt Empordà, 16/09/2010 - 17:02

Quan se sapiga que a part de robar per a ells, el Millet i el Montull han estat durant molts d.anys els grans mecenas económics de CiU 4% ja veurém quants anirán a la presó.. Catalunya no pot tenir un president d.un partit podrit de diner robat de les arques públiques.
Els Lladres a la presó!!!

#2 Ciudadanista, Barcelona, 16/09/2010 - 16:39

Pueden respirar aliviados los patriotas estilo Colom que recibieron donativos de Millet y Montull. Lo ha dicho clar i català su abogado: NO CANTARÁN aunque tengan que estar un poco en la cárcel, si bien, por buen comportamiento, se les permitirá cuidar sus plantas, que no tienen ninguna culpa.

#1 Jordi, Teià, 16/09/2010 - 15:23

A la nena Montull tampoc se la veu patir gaire, no (i per cert, molt maco el nou Saab descapotable).
I és evident que no donaran cap nom: per això segueixen lliures, i d'això viuen.
Per cert: s'ha aclarit ja el nom del vicepresident que cobrava en negre? No n'he sentit res més...