Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2011. 14:51h.

Creix la resistència de l'aparell del PSC a Àngel Ros

Toc d'atenció de Joan Ferran a l'alcalde de Lleida per la seva trobada amb Bustos

Creix la resistència de l'aparell del PSC a Àngel Ros

Àngel Ros

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el de Sabadell, Manuel Bustos, s'han proposat redactar un document que uneixi els interessos de les dues ànimes del PSC, l'anomenada catalanista, amb la qual se sol identificar Ros, i una més propera als postulats del PSOE, que és la que representa el regidor de Sabadell.

Segons publica El Periódico, els dos dirigents es veuran el dilluns per explorar les possibilitats de consensuar una proposta. Ros està disposat a aparcar el seu principal reivindicació, el grup propi del PSC al Congrés, si amb ella es amenaça la unitat interna

En aquest sentit, el diputat socialista Joan Ferran ha criticat en el seu bloc la trobada ja que "és legítim fer-ho sempre i quan la resta dels militants del PSC no tinguem la impressió que les conclusions dels debats importants les ventilen tres o quatre companys ben intencionats de la direcció del partit".

"El que em sembla improcedent, i no comparteixo, és el mètode piramidal i la difusió periodistica del fet. Per què? Doncs molt senzill: hem fet còrrer rius de tinta parlant de la participació des de la base i un munt de coses més i a l’hora de la veritat…", explica.

"Ni dos, ni tres, ni quatre membres de l’Executiva poden donar l'impressió que mitjançant acords particulars s’arriba a unes conclusions congressuals que forçadament han de ser de conjunt, col·lectives. Crec recollir el sentit de molts companys quan dic que les coses s’han de parlar on toca i que no és gens edificant veure les respostes als nostres interrogants als diaris tres mesos abans del Congrés. No m’agrada tenir la sensació que altres fan, o pretenen fer, les coses per mi", conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Marrameu, Segrià, 23/07/2011 - 23:10

Ros farà el que calgui per optar a President. EL QUE CALGUI!

#2 Agusti, Les Borges Blanques, 22/07/2011 - 19:14

Hi ha molta gent a Lleida que no entèn com és possible que hi hagi militants del PSC que es puguin arribar a escoltar un alcalde que te molta imatge però que és la dreta pura i dura. Darrera aquesta imatge de gran gestor hi ha un egolatra que ha endeutat Lleida per a varies generacions

#1 Trosko, Les Borges Blanques, 21/07/2011 - 20:30

"mètode piramidal i la difusió periodistica del fet". Ui, ui, ui, Ferran, que no coneixes al teu 'compañero' Ros? A Lleida fa set anys que aplica aquest mètode, amb efectivitat prussiana, i ai de qui li gosi portar la contrària! Crec que no militeu al mateix partit, vés per on. Apa, salut!

#1.1 jajajajaa, barcelona, 22/07/2011 - 06:55

deu d´esser sistema OPUSDEI