Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2009. 11:34h.

Cremen banderes espanyoles a Mallorca

En la diada per commemorar l'arribada de Jaume I a l'illa

Cremen banderes espanyoles a Mallorca

Un jove crema una bandera espanyola a Mallorca. (Foto: elmundo.es / A.V.)

Algunes persones han cremat banderes espanyoles durant la manifestació realitzada a Palma de Mallorca per celebrar l'arribada del rei Jaume I a l'illa. Segons el diari El Mundo, "alguns fins i tot s'han tret els mocs" amb les banderes espanyoles de paper.

Els manifestants també han cridat consignes contra Espanya i França i en favor dels Països Catalans. "Boti, boti, boti, espanyol qui no boti" o "fora les forces d'ocupació", aquest darrer dirigit als membres de la Policia Nacional que vigilava la marxa,  o "ni França, ni Espanya, Països Catalans" han estat tres dels lemes que s'han cridat.

Durant l'ofrena floral al monument a Jaume I han coincidit els independentistes mallorquins amb un col·lectiu espanyolista, però el fort dispositiu policial ha evitat que hi es produissin agresions físiques.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Joan, B, 28/01/2010 - 02:43

Es diu Eivissa babau. Jaume I va fer fora els sarraïns de l'illa. Evidentment ses Illes mai han estat espanyoles o no pas més que alemanyes.

#40 IBIZA, IBIZA, 04/01/2010 - 14:49

BALEARES HA SIDO ESPAÑA DESDE LOS REYE CATOLICOS, NO PORQUE TANTA TONTERIA DE ESTOS NIÑATOS PRO HERRI BATASUNA, FIJARO SI SON POBRES DESGRACIADOS QUE QUEMAN LA BANDERA DE SU PAIS, NECESITAN UN PSICOLOGO LOS NIÑATOS ESTOS PRO HERRI BATASUNA

#39 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 03/01/2010 - 11:01Uno más (De aqui)...REI ARAGONÈS??? JAUME I?? CLAR, NASCUT A ALCOLEA DE CINCA..HAHAHAHAHA...MASSA ODI EN LES TEVES PARAULES I MASSA MENTIDES EN LA TEVA BRUTA BOCA...POBRES ESPANYOLS INADAPTATS DE MALLORCA.

#38 Uno más, De aqui, 02/01/2010 - 19:31

Que cinicos que sois, cat. nunca ha tenido reyes Mallorca la conquistó un rey aragonés y con aragoneses más cuatro catalanes depredadores saqueadores de la carroña que quedaba con la ocupación, ah y quemar banderas demuestra impotencia ante la realidad

#37 Cop, Daigual, 02/01/2010 - 19:11

Rizando el rizo resulta que el cat y el cast derivan del latín, lengua que no era propia de aquí y que fue impuesta por el invasor romano y ahora algunos están tan orgullosos. Las cosas antes eran así. Intentemos que ahora sean de otra forma.