Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2020. 10:24h.

Cremen el cotxe del portaveu de Vox a Salt

El regidor Sergi Fabri afirma que seguirà "amb més ganes"

Cremen el cotxe del portaveu de Vox a Salt

El regidor i portaveu de Vox a Salt, Sergi Fabri, ha denunciat a les xarxes socials que li han cremat el seu cotxe i ha exposat que és "el preu de defensar aquest poble humil i treballador que vol viure tranquil".

Fabri ha relatat que "aquesta nit m'han cremat el cotxe perquè deixi de defensar el poble humil i treballador", però ha remarcat que "no ho faré". "Seguiré en peu de guerra i ara amb més ganes", ha sentenciat.

El líder del partit Santiago Abascal li ha donat el seu suport i ha relacionat l'incident amb "el discurs de la demonització sistemàtica de Vox que diàriament fan partits i mitjans de comunicació és el veritable discurs de l'odi, i acaba en aquestes coses o pitjors". "Els nostres regidors no faran ni un pas enrere", ha avisat.

Sergi Fabri també ha rebut el suport d'Alberto Tarrades, líder del partit a Girona, que ha destacat que el regidor de Salt "fa una gran tasca defensant els veïns de la immigració massiva, l'okupació, la violència i el separatisme". "Ànim Sergi, segueix endavant", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/02/2020 - 00:25

Esto e sun acto de terrorismo en toda regla. ¿Va ha hacer algo la policía o el gobierno? La Degeneralitat ya ni la menciono, esos son los incitadores a la quema. Por supuesto que no harán nada. Y luego vienen con las milongas de que son pacíficos. Les salva que tienen a los comunistas y populistas como aliados en el gobierno de España.

#26 Gordon Slim, somewhere, 24/02/2020 - 21:56

Me tranquiliza que todos los demás partidos se han solidarizado con el concejal de vox.....o no? Se ha solidarizado algún partido?

#25 Juan Ricart, Barcelona, 24/02/2020 - 19:50

Ánimo Sergi, son cobardes y ya han perdido!!!

#24 Streaker, Barcelona, 24/02/2020 - 18:48

Menos mal que son demócratas y "gentdepau" que si no...

#23 Catanyol, Girona, 24/02/2020 - 18:38

Como pasó cuando pintaban dianas contra Albert Rivera deseándole la muerte... hoy un indepe ya me ha comentado que ésto lo ha hecho "los de VOX" para victimizarse y ganar puntos"..."que ellos son pacíficos".
La cuestión siempre es culpar a los otros de la deriva destructiva y totalitaria del "moviment".