Publicitat
Política · 12 de Març de 2013. 22:35h.

Crespo no pot esquivar la premsa

L'exalcalde de Lloret havia entrat a la seu del TSJC més de dues hores abans

Crespo no pot esquivar la premsa

Crespo, al mig, a la sortida del jutjat

L'exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, no ha pogut evitar la foto a la seva sortida de la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on ha declarat aquest dimarts a la tarda per la seva presumpta implicació en el cas Clotilde.

El diputat de CiU havia entrat al jutjat a tres quarts de tres de la tarda, tot i que estava convocat per declarar a partir de les cinc, per evitar la presència de les càmeres de televisió i dels fotògrafs.

No ho ha pogut evitar, però, a la sortida de la seu judicial, a tres quarts de deu de la nit. Allà l'esperaven encara els periodistes, malgrat que s'havia anunciat que Crespo no faria declaracions, com així ha estat.

L'exalcalde ha comparegut com a imputat pels presumptes delictes de suborn i prevaricació en l'anomenat cas Clotide, vinculat a la màfia russa. Crespo ha negat haver donat cap tracte de favor a l'empresari rus Andrei Petrov. També ha negat que Petrov rebés cap contraprestació a canvi del patrocini dels equips d'hoquei i futbol de la ciutat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Beto, Barcelona, 13/03/2013 - 10:31

El "xorisso" s'ensuma de lluny .A CIU , malauradament ,sembla que els falla l'olfacte