Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2015. 23:16h.

"Creu que el seu partit té problemes de corrupció? Crec que no"

Mas insinua que acceptaria fer un "referèndum a l'escocesa" a canvi del procés

"Creu que el seu partit té problemes de corrupció? Crec que no"

Mas, a La Sexta. (Foto: Rubèn Moreno)


La periodista Ana Pastor ha preguntat a Artur Mas durant una entrevista al programa El objetivo de La Sexta si "creu que el seu partit té problemes de corrupció" i el president de la Generalitat ha contestat "jo crec que no".

Pastor ha insistit en els casos que han afectat Convergència en els últims mesos com el cas Pujol, ITV o les sospites sobre el 3%, però Mas ha insistit que són casos no jutjats i que la confessió de l'expresident Pujol "és un tema personal i familiar ".

El també president de la Generalitat ha assegurat que "posaria la mà al foc" per algun dels responsables econòmics del partit però ha evitat dir si dimitiria en cas que hi hagués el cobrament de comissions il·legals.

Mas també s'ha quedat que "en televisions d'àmbit estatal no he pogut explicar-me" i ha advertit que "també em deien que era impossible fer aquesta llista".

Finalment ha deixat la porta abiert a una eventual oferta del Govern espanyol després de les pròximes eleccions generals perquè "si em diuen un referèndum a l'escocesa jo ho faria". "Volem -ha insistit- comptar vots".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#41 Kropotkin, Vic, 14/09/2015 - 21:52

Es lo mismo que le contestaron a Ali Baba los cuarenta ladrones cuando les pregunto si ellos eran chorizos... Jua, jua, jua,...

#40 Carlos Gomez, Bcn, 14/09/2015 - 20:50

"La líder del Partido Verde Europeo, Ska Keller, ha advertido este domingo al presidente de la Generalitat, Artur Mas, de que nadie en Europa entiende que tenga previsto contar escaños en lugar de votos en su interpretación de las elecciones como un plebiscito de la independencia."

#39 Pepet, Sabadell, 14/09/2015 - 19:50

Crec que no, vol dir que potser sí que hi ha corrupció a CDC;El mateix passa amb la resposta que va fer anteriorment a si CDC estava neta i va contestar que jo si; total, que amaga moltes coses aquest President nostre.

#37 Alfons Maristany, BCN, 14/09/2015 - 16:17

Ayer quedo claro que Ana Pastor es una maleducada
El ser incisivo no significa que no deje acabar de responder al entrevistado con comentarios y nuevas preguntas.
No soy de Mas pero ayer la que no estuvo a la altura fue Ana Pastor
Y no soy sospechoso

#36 Reñador, lleida, 14/09/2015 - 14:54

Joan Reñe el presidente independentista de un organo como la diputacion de lleida, creo que artur tendria que preguntarle algo relacionado con billetes y gruas