Publicitat
Política · 22 de Gener de 2009. 18:20h.

Crida a consumir productes catalans

El conseller Llena fa seves les recomenacions del ministre Sebastián

Crida a consumir productes catalans

El conseller Llena, a la presentació de les xarxes antipedra

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, ha fet seves les paraules del ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, qui va demanar que es potenciï el consum de productes made in Spain en temps de crisi per tal d'evitar la pèrdua de més llocs de treball. Segons Llena, la proposta de Sebastián, traslladada a Catalunya, significaria augmentar el consum de productes catalans. "Hem de saber potenciar els productes de gran qualitat que produïm a Catalunya i que porten el segell made in Catalonia", ha afirmat Llena.

"La cultura d’un país que avança i creu en si mateix és una cultura d’autoestima. Avui a Catalunya produïm productes de primera qualitat en els que cal confiar, defensar i consumir". "Catalunya disposa d’una oferta variadíssima en producció mediterrània reconeguda arreu del món”, ha recalcat el conseller.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Nùria, Barcelona, 23/01/2009 - 10:55

La vena patriotica del "vaqueires" !

#6 joan vallplana, Sant Martí, 23/01/2009 - 08:07

El tripartit son tant impresentables que per manca d'iniciativa contra l'atur copia al govern de Madrid.Alguns d'ells es diuen Independentistes, ja ho veiem com van. Ni finançament, ni vergonya ni idees. CAL UN CANVI DEFINITIVAMENT.

#5 Tal veuras , Tal feras, El convent de Can Collons, 23/01/2009 - 07:25

Comencem pels mateixos politics, quan ho facin ells POT SER , PERO NO ES SEGUR, ho fere jo. De moment ells van amb Audis, dons que comprin Nissans o Seats fets a la zona franca. Llavors m'ho començare a penssar. Benach amb un MICRA ara mateix, per abusar

#4 Pako, Santako, 22/01/2009 - 22:31

Com? que deixi de menjar pernil de Jabugo???? el conseller es pensa que soc tonto...

#3 Wictor, Bcn, 22/01/2009 - 21:02

I per que no només de barcelona? i per que no només de l'Eixample?