Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2009. 15:07h.

Crida a estar "orgullosos del país que tenim"

Nadal considera que l'Executiu ha posat "fil a l'agulla" contra la corrupció

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha fet una crida a l'optimisme i "la regeneració política" durant la roda de premsa posterior a la reunió del Govern de cada dimarts. A pregunta d'e-notícies, Nadal ha apel·lat a estar "orgullosos del país que tenim i de les institucions que tenim" tot i que ha emprat en tres ocasions la paraula "impacte" per a definir el ressò del cas Millet i l'Operació Pretòria.

En funcions de portaveu, ha reconegut que ambdós esdeveniments "han causat un gran impacte", però que han provocat "la reacció clara dels partits, les institucions i els Governs" malgrat que ha afectat a "l'autoestima del país".

El conseller ha insistit que "l'autoestima del país s'ha de mantenir amb el cap ben alt" i també que "els ajuntaments poden anar amb el cap ben alt" perquè "no tenen res a amagar" tot i que cal "un rearmament col·lectiu" i "la regeneració de la vida política".

Joaquim Nadal ha posat com a exemple les mesures aprovades pel Govern en matèria de lluita contra la corrupció -sobretot en urbanisme, Sindicatura de Comptes i donacions- per a demostrar, en la seva opinió, que l'Executiu ha posat "fil a l'agulla" tot i la "situació de xoc".

Nadal, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Cataluña y los mundos de Pin y Pon, bcn, 11/11/2009 - 11:04

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ......que chistoso que es este hombre......nos toma por imbeciles o bebe mas de la cuenta.....

#13 jordi, bcn, 11/11/2009 - 10:33

H.Sr.Nadal, amb tot el respecte,fins quan haurem d'aguantar els ciutadans tanta befa.Vosté segur que és honrat,però al igual que els Montilla tenen mitja familai endollada en la cosa pública,legalment és clar.Però els sembla que donen gair eexemple?

#12 Miqui, LFV, 11/11/2009 - 08:28

Si estic orgullós del meu pas, no és ¨gràcies a tu ni a cap socialista. Visca Catalunya !!!!

#11 The Smoker, Barcelona, 11/11/2009 - 00:42


Sr. Conseller Joaquim Nadal, sirva el presente comentario para recordarle, que su tio carnal de usted arquitecto hoy jubilado, realizo la dirección facultativa de una promoción de vivienda de VPO realizada po

#10 Carme, Torelló, 10/11/2009 - 23:49

De qui és la finca que es va beneficiar del canvi de la carretera del túnel de Bracons?, per què a una dona (ho explicava a RAC1) l'ajuntament de Girona no li pagava 50 milions PTA d'un local, el va vendre a una del PSC i l'Ajunt l'aj per 300 milions