Publicitat

Iceta apel·la "a la serenor"

Crida a la calma

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha fet una "crida a la serenor" i ha lamentat l'"espectacle" d'aquest dijous al ple del Parlament, assegurant que la cambra catalana "no pot ser la casa de l'enfrontament institucional". El dirigent socialista ha fet aquestes declaracions després de fer-se públic l'ingrés a presó dels set membres dels CDR detinguts en l'Operació Judas.

"Volem fer una crida a la serenor, estem davant d'una primera decisió judicial però probablement el procediment trigarà un temps i trigarem a tenir una sentència" ha dit en roda de premsa després de la polèmica sessió al Parlament. "Volem fer una crida al respecte, a la tolerància, a la convivència i al respecte a la legalitat" ha manifestat Iceta, que ha recordat que "els fets investigats són greus".

"Volem condemnar tot tipus de violència, o planificada o exercida, sigui qui sigui qui la faci o sigui qui sigui la víctima. Creiem que totes les idees poden ser defensades en democràcia i precisament l'únic límit és la violència" ha assegurat el dirigent socialista en relació a l'ingrés a presó de set membres dels CDR acusats de terrorisme i tinença d'explosius.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Truquo , Gotham , 27/09/2019 - 12:44

El último representante del seny. No durará. Los primeros en caer durante una revolución son los moderados.

#9 Lluis Gibernau, Girona, 27/09/2019 - 12:02

Iceta, tants compostura et fa perdre la credibilitat. Llàstima per que apuntaves formas, pero ara amb tot, ja no.

En fi, entres a formar part de la pila del greix que ja son tots els politics catalans.

#8 Et diré jo el que entenc per serenor, Can Pixa, 27/09/2019 - 11:09

Aquí la serenor només pot tornar quan s'agrupi tota la policia sota un comandament únic i quedin inhabilitats tots els mossos que no estan per la labor de protegir l'ordenament jurídic i garantir l'ordre al carrer. Cal ser malparit per fer o promoure deixadesa de funcions i tolerar que uns tocats del bolet comencin a jugar amb explosius.

#7 Iceta deixa de fer el baldufa, Can Pixa, 27/09/2019 - 11:05

Serenor? Mentre creuem els dits esperant que quan exploti un artefacte a qualsevol caixer no ens toqui a nosaltres perdre un braç o una cama? Serenor mentre una colla de dropos que es fan dir diputats fan apologia de la violència?

#6 antifaz, Barcelona, 27/09/2019 - 10:06

¿Calma? en Cataluña a punto de estallar un enfrentamiento civil de incalculables consecuencias y mientras tanto el presidente del gobierno en funciones desenterrando muertos.