Publicitat
Política · 14 de Maig de 2010. 13:42h.

Crida a Laporta i Carretero

Manifest perquè "es posin d'acord per una candidatura transversal"

Crida a Laporta i Carretero

Carretero i Laporta, en una imatge d'arxiu

Personalitats de Catalunya presentaran un manifest el proper 17 de maig a la Seu d'Òmnium on fan una crida "a tots els grups, moviments, partits, associacions i plataformes independentistes, perquè es posin d’acord per presentar una candidatura transversal, equilibrada i unitària, que motivi els abstencionistes i porti al Parlament un estol de diputats que, sense renunciar a les seves personals ideologies, es comprometin a treballar units, per a prioritzar en tot moment l’objectiu de la independència".

En aquest sentit consideren que "la celebració d’una conferència unitària podria ser el camí per arribar a aquesta candidatura de consens. Sabem que no és fàcil superar les legítimes diferències existents, però creiem que val la pena d’intentar-ho perquè estem convençuts que, amb la unitat, la independència és possible. I és la única solució que permet resoldre definitivament el problema entre Catalunya i Espanya, I establir els fonaments d’una convivència justa, digna i en peu d’igualtat".

L'acte comptarà amb els testimonis d'Heribert Barrera, Joan Blanch, Agustí Bassols,  Moisés Broggi i  Oriol Domènec i les intervencions de Jordi Coca, Joan Solà i Josep Mª Terricabras. Entre els signants del manifest s'hi troben Víctor Alexandre, Llibert Barcons, Oriol Bohigues, Miquel Calçada, Salvador Cardús, Montserrat Carulla, Patricia Gabancho, Joel Joan, Jordi Porta, Xavier Roig o Josep M Terricabras, entre d'altres.

Llegir manifest

Veure llista sencera de signants

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 17/05/2010 - 12:44

Aqui hi ha gent molt interesada, també que note rés més que fer i que només critica per criticar. Qualsevol nova proposta (i sobretot seriosa) serà benvinguda. VISCA CATLUNYA LLIURE

#28 JoanMarti, Terrassa, 15/05/2010 - 16:27

Jo tambe vull fer una crida, sobre tot al Laporta i Carretero. LLLaaaaappppoooorrrrttttaaa, CCCaaaarrrreeeetttteeeerrrrooooo, sense vosaltres tot anira millor, no volem petits dictadors en nom de catalunya.

#27 Quico Sanfaina, Barcelona, 14/05/2010 - 23:36

Totalment d'acord amb en Jaume de Vic, ara es veurà la exquisida GENEROSITAT que predica el Sr.Carretero.Ara bé, si posen a la Srta Sandra Lomas de cap de cartell ja serà altre cosa, i no si valen jugadetes perquè sinó PLEGA.

#26 Joan Sureda i gomis, Palamós, 14/05/2010 - 23:01

Quant vaig donar-me d'alta a Reagrupament i al demanar-me una opinió els vaig dir que si era per intentar l'unificació de tots el independentistes, endevant. O ens unim o seguirem com a colònia conquerida.

#25 Michael Jackson, Neverland, 14/05/2010 - 22:58

Titular esbiaxadíssim. Aquest manifest està fet al marge de Laporta, ni tan sols l'anomena. Pel que fa a Carretero, va menysprear absolutament la iniciativa. D'entre els reagrupats o ex-reagrupats, només hi donen suport els decebuts amb el Dr. Muerte.