Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2021. 10:58h.

Crida a pagar "un euro" al Tribunal de Comptes

Jaume Clotet diu que si "cada català" posa aquesta quantitat "es cobriran les fiances injustes"

Crida a pagar "un euro" al Tribunal de Comptes

L'exdirector de Comunicació del Govern i periodista, Jaume Clotet, ha fet un crida als catalans a través de Twitter. Clotet ha demanat als catalans que contribueixen individualment a la Caixa de Solidaritat per poder pagar les fiances exigides pel Tribunal de Comptes als exalts càrrecs de la Generalitat.

"Si cada català posem 1 euro a la Caixa de Solidaritat es cobriran les fiances injustes del Tribunal de Cuentas", ha dit Clotet a través d'una piulada. "Jo ara n'acabo de posar 100 i animo tothom (que pugui) a fer-hi una aportació", ha afegit el periodista.

Clotet ha fet la crida manifestant que "ells se la van jugar per nosaltres", per tant, "ara ens toca jugar per ells". La piulada de l'exdirector de Comunicació del Govern ha generat reaccions de tota mena, usuaris que afirmaven la seva aportació i d'altres que es negaven a posar de la seva butxaca per a pagar les fiances dels encausats.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#72 Patumeiro, sant patumet, 10/07/2021 - 19:14

Y los q estan haciendo cola para poder comer? A esos no les damos nada? Solo ayudar a delincuentes

#71 Albert, Barcelona, 10/07/2021 - 12:45

Jo pagare el dia que els diners siguin per tornar-los a engrajolar i que es llençi la clau al mar.

#70 Rosa, Mataró, 10/07/2021 - 09:06

Quina barra. Ni un euro, ni un cèntim. Res de res. Vaja, és q ni un got d'aigua. Que espabilin que és el q hem fet tots a la vida: treballar i espavilar-nos.

#69 electra, Barcelona, 10/07/2021 - 08:52

Jo el posaria per als nens que no tenen un tros de pa al dia per posar-se a la boca. Aquests tenen i cobren del xollo del procès!!

#68 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 10/07/2021 - 08:42

a ello y actuaría.
Acabo: como yo no pondré un eurillo ni un centimete, que no sabes si lo das, donde lo meten, ni un centimente si no sabíais torear Manolete, pa' que te mete, pues lo dicho que el de dos.
Acabo: de una peseta a un euro, de acuerdo que ha pasado tiempo de dicha historia.