Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2011. 17:46h.

Crida a "transformar" la Diputació de Girona

El nou president demana fer l'esfoç de convertir-la "en un exemple d'institució"

Crida a "transformar" la Diputació de Girona

L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, ha estat proclamat president de la Diputació de Girona

L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, ha estat proclamat president de la Diputació de Girona en un ple en què ha aconseguit 26 vots a favor i una abstenció i que l'ha convertit en el primer polític convergent que ocupa aquest càrrec.

En el seu discurs de presa de possessió, Torramadé ha obert la Diputació a la resta de formacions tot i que CiU té 15 diputats, per 7 el PSC i 5 ERC. "Els convido, a tots, Govern i no Govern a fer l’esforç de convertir la Diputació de Girona en un exemple d’institució que respongui amb efectivitat als reptes de futur. En definitiva, els convido a fer un canvi que faci oblidar el concepte que tenen alguns del fet que representem una institució prescindible per passar a ser reconeguts com a l’Administració útil que tots volem que sigui", ha proclamat.

En aquest sentit, els ha convidat a "un nou repte: el de transformar tots plegats aquesta Administració. Permeteu-me ser una mica agosarat i demanar-vos, als companys que formeu Govern i també als que representeu les altres dues formacions que no sou al Govern, un esforç compartit per demostrar que aquesta és una institució que s’adapta a les necessitats reals i canviants de la nostra societat".
 
Per últim, Torremadé ha reivindicat que "si alguna cosa té la Diputació és la possibilitat de reorientar els seus esforços. Tenim uns recursos econòmics concrets i sovint unes obligacions, és cert, menys determinades. Doncs convertim-ho en la virtut de la nostra institució! Aquesta teòrica manca de competències ens permet ser més àgils i adaptar-nos amb més facilitat. Depèn de la voluntat que tinguem tots nosaltres! Aquesta no pot ser una institució rígida; la seva vitalitat ha de ser demostrada amb les nostres accions i decisions".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 josepxicot, barcelona, 16/07/2011 - 22:39

La millor transformació seria la desaparició de
les Diputacions,Cnsells Comarcals,assesors
càrrecs de confiança,ambaixades i escoles de
català al extranjer,menys polìtics i mès empresa
ris i treballadors que vulguin treballar,altres co
ses fan perdre el temps i els nostres diners.

#1 jajajaaa, barcelona, 15/07/2011 - 18:19

clar i el millor es un imoputat per delicte urbanistic jajajaa