Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2010. 21:24h.

Crida a una exconsellera de CiU a ingressar a Solidaritat

"Vostè no pot quedar fora d'aquest procés"

Crida a una exconsellera de CiU a ingressar a Solidaritat

Carme-Laura Gil i Felip Puig, en una imatge d'arxiu

Els militants de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Mercè Escarrà i Rubèn Novoa, han escrit una carta oberta a l'exconsellera d'Ensenyament en els Governs de Jordi Pujol, Carme-Laura Gil, en la qual la conviden a integrar-se al partit liderat per Joan Laporta. En les darreres setmanes, Gil havia criticat la "passivitat" a CDC i havia dit que "si CiU no és independentista, molts no hi cabem a CDC".

Escarrà i Novoa indiquen que "essent així les coses, és d'agrair que una veu valenta com la seva s'alci per remoure els dèbils fonaments ideològics convergents actuals. Sempre ha estat una dona amb empenta i molt garrida. Per això ara li volem demanar que escolti el seu cor".

Aquests dos militants independentistes animen Gil "que no pensi en unes sigles. Que pensi en clau de país. Vostè pot fer un gran servei a la causa independentista. Vostè ja no es pot sentir mai més còmode en un partit com Convergència, que ja ha fet tot el que podia fer per aquest país després de la represa de la democràcia. Ara toca edificar un Estat propi sobre aquests fonaments construïts durant els governs Pujol".

"Això només es pot liderar des d'un gran moviment social, democràtic i de base com és Solidaritat Catalana per la Independència. Vostè no pot quedar fora d'aquest procés el qual segur que se sent seu. El país l'espera Carme-Laura. Li volem donar la benvinguda", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 SubZero, Sant Feliu de Codines, 20/08/2010 - 17:11

Serà tot el friki que vulguis però aquesta parelleta tenen millor web de campanya que el propi Laporta hahahah que n'aprenguin !

#5 Airsoft Catalunya, Cerdanyola, 20/08/2010 - 09:29

Maria, l'Airsoft no és de frikis, és un esport més com qualsevol altre http://www.airsoft.cat/

Informi's, si ve a alguna trobada segur que s'ho passa genial!

#4 pepet, praga, 20/08/2010 - 08:33

Mercè Escarrà, germana de Laia Escarrà la exconsellera de CDC... caram quin partit més familiar això de Solidaritat

#3 maria, barcelona, 20/08/2010 - 00:38

Jaja ara el Novoa ha acabat amb l'Uriel? Realment cada dia això és més friki. Pels que no conegueu al Novoa aquest : http://comunicacio.e-noticies.cat/pistola-en-ma-37646.html

#2 Gabriel, Montesquiu, 20/08/2010 - 00:29

No solsament a la Sra. Carme, cal fer aquesta crida, sinò a tots els convergents de bona fe q creuen equivocadament q ciU ens pot portar a la independencia. Per cert, cal dir que l' independencia és la clau de volta per intentar salvar la nostra llengua.