Publicitat
Política · 17 de Maig de 2011. 15:40h.

Crida de la JSC a "aturar la dreta"

Consideren que CiU vol acabar amb l'Estat del benestar

La Joventut Socialista de Catalunya ha presentat el nou vídeo de campanya per a les eleccions municipals del 22 de maig. Aquesta campanya, que s’estendrà a través de les xarxes socials i Internet vol recordar que "si la dreta catalana entra en els nostres municipis, serà una continuació de les retallades socials que ja ha començat a fer el Govern de la Generalitat, amb Artur Mas al capdavant".

"El joves som els que hem de decidir el nostre futur als nostres municipis i tots els vots són importants per parar l’ombra que la dreta de les retallades amenaça en seguir el seu camí als municipis. Sota el paraigua de la crisi econòmica i exagerant les dificultats de la Generalitat, Convergència i Unió està portant a terme a Catalunya una retallada en drets socials sense precedents", lamenten.

"I aquesta situació des de la JSC la volem denunciar. I recordar, que aquells i aquelles alcaldables de Convergència i Unió seran una continuació de les retallades de la Generalitat. Aquest vídeo entra dintre del marc de la campanya “Amb la sanitat no s’hi juga” i “Amb l’educació no s’hi juga” i també, té per objectiu mobilitzar a totes aquelles persones que es mostren indignades per les actuacions del Govern de la Generalitat", conclou.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Mahmoud, Sabadell, 18/05/2011 - 09:27

Algú em pot dir quin estat del benestar pot tenir le cotes d'atur que pateix Catalunya? I els índex de corrupció, ineptitut política, de fracàs escolar i de criminalitat? A ja ho sé ! La Catalunya del Tri-partit! Per això ho defensen aquests desecerebrats!!

#6 Bacus, Sort, 17/05/2011 - 20:46

Aquests ninis de les JSC no se a quin estat del benestar es refereixen, segurament que es deuen referir a que s'els hi acaba el xollo de cobrar sense fotre brot.

#5 valeri torres, bna, 17/05/2011 - 17:28

¿Que heu de dir els de JSC (PSOE), de les subvencions milionaries als vaixells de luxe; que no ho sabieu que els Germans Nadal (els purs i nets del PSC) es dedicaven a subvcencionar vaixells de luxe. Aixó si que es politica d'esquerres i socialista. Aixó si que es admuinistrar bé el diner public

#4 joan, barcelona, 17/05/2011 - 17:07

en son de curtets aquets nois , ara es llogic per aixo son sociates.

#3 Ramon, Barcelona, 17/05/2011 - 16:06

No es pot ser més simbargüensa. Us imagineu quina no n'armarien els sociates, si se'ls fes alguna vegada una oposició tan indecent com la que ells fan sempre?