Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2010. 11:41h.

Crida de Portabella a socialistes "desencantats"

"En vull més, si puc doblar resultats actuals"

Crida de Portabella a socialistes "desencantats"

Portabella, en una imatge d'arxiu

El president del Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha reconegut que la seva oferta d’aliança multipartit de cara a les eleccions municipals no va només dirigida a Solidaritat Independentista. Portabella revelat que ha parlat amb representants de l’ala catalanista del PSC. “L’última vegada fa menys de 24 hores”, però no ha volgut donar noms, perquè “encara cal veure quin és el seu procés a nivell de partit”.

En declaracions al Programa El Dia a la COM, ha afegit que “perjudicaria les persones que sento més properes i es tracta de construir”. A partir d’aquí, “veurem si qualla o no qualla”.
 
“Hem de fer un tercer espai ubicat entre l’esquerra nacional i la sobiranista, que neix en forma de taca d’oli, que s’ha d’enfortir de gent que ara està al partit socialista i que noi acaba de trobar el seu encaix dins el PSC-PSOE com en persones netament independentistes”, ha explicat.

Amb Solidaritat Catalana, “ha hagut contactes previs, però no hi ha en cap cas negociacions obertes”. I és que Portabella ha assegurat que “m’agradaria presentar-me no només en nom d’ERC. En vull més, si puc, doblar resultats actuals”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 JoanMarti, Abrera, 11/12/2010 - 14:33

Portabella, soc militant d'ERC i m'agradaria que marxesis doncs ja ets passat al partit, hi ha a barcelona 50 persones mes valides que tu, ja seria hora que els donesis pas, que us pasa a la federacio de barcelona?? no passa el temps per vosaltres? sembleu el museu de cera.

#8 Pauet, BCN, 10/12/2010 - 19:54

He tingut una visió veient aquest espectacle: Triomf abassegador i absolut de Trias, desfeta històrica del PSC amb Hereu a les escombraries i hòstia important del poti-poti de Portabella i els seus boys.

#7 kim, hospi, 10/12/2010 - 17:15

El problema no son pas els socialistes desencantats sino els desencantats amb l'esquerra en general i amb l'incapacitat de solucionar els problemes i la capacitat d'augmentar l'atur cada cop que governen i amb els "carrecs de confiança" que van deixant per on pasen.

#6 jo, vic, 10/12/2010 - 16:25

se ensuma que aquest baixaran

#5 Johan, Vila de Sants, 10/12/2010 - 14:26

Aquest paio es deu haver fumat un porro! Qui li furtarà la cartera son els de solidaritat que estan a un pas d´entrar a l´ajuntament, per fí tindrem gent disposada de veritat a aconseguir la independència en aquest país, i no la poltroneta.