Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2009. 16:59h.

Crida de Puigcercós a "anar a votar" el 13-D

"L'independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg"


Crida de Puigcercós a "anar a votar" el 13-D

Puigcercós, al Puigmal

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, considera que les consultes populars sobre la independència de Catalunya són la millor resposta "a la situació de bloqueig permanent a què ens està portant el govern espanyol, no només per la sentència de l’Estatut, sinó amb la seva posició davant lleis com la del sector audiovisual". Puigcercós defensava d’aquesta manera que Catalunya es mereix fer una política lliure a favor de la seva gent i dels seus interessos i "la manera més democràtica de fer-ho és anant a votar els dies 12 i 13 de desembre".

En la seva visita a la Fira de l’Avet d’Espinelves, el president d’Esquerra ha recordat que "els que tenen por de les consultes han de saber i haurien d’estar agraïts que en aquest país l’independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg". I ha afegit que "no valen crítiques desqualificadores quan, en definitiva, ja voldrien molts ciutadans d’altres zones, quan tenen un conflicte polític, resoldre’l amb unes urnes i unes paperetes’. Puigcercós ha manifestat que aquesta és l’única via que treballa l’independentisme català i és com Esquerra resol els problemes. Per això ha tornat a demanar que la gent es mobilitzi "per anar a votar". "Estem convençuts que aquesta primera consulta col·lectiva serà un èxit, com també ho seran les del febrer i l’abril, de participació i civisme". El president d’Esquerra considera que serà "una lliçó per aquells que consideren que això és un error o que pot crear frustació".

Joan Puigcercós també ha tingut paraules d’agraïment per a totes les entitats i persones a títol individual, així com els militants de diferents partits, que col·laboren amb l’organització de les consultes perquè "són un exemple d’acció cívica i això diu molt del nostre país i del tarannà de la gent independentista".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Juan, Barna, 06/12/2009 - 19:42

Lo que sí son los independentistas es somniatruites, algo o mucho de irresponsables y poco serios al montar esta comedia de consultas que no van a ninguna parte.

#3 Doctor Gràcia, Barcelona, 06/12/2009 - 19:41

Però votarà sí o votarà no?

#2 Manel Gòmez, Valls, 06/12/2009 - 19:30

I serem i anirem molts a votar per l'INDEPENDÈNCIA el proper 13D.

#1 joan, vic, 05/12/2009 - 22:13

no vos preocupeu, els de reagrupament encara trobaran alguna cosa per criticar