Política · 13 de Juliol de 2017. 20:24h.

Crida d’un alcalde d’ERC a “resistir”

Enric Olivé, de Cardedeu, al·lega que “podrem convertir la nostra resistència en el bumerang que colpegi l’estat agressor”

Crida d’un alcalde d’ERC a “resistir”

Comunicat de la secció local d'ERC a Cardedeu

L’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, ha fet una crida a “resistir l’embat de l’estat” amb “sacrificis i generositat per part de tothom”. Ho ha fet a través d’un comunicat que ha publicat la secció local d’Esquerra Republicana a Cardedeu, on s’assegura que “podrem convertir la nostra resistència en el bumerang que colpegi l’estat agressor, com Goliat caient davant David, i ens porti la reacció i el reconeixement internacional”.

El document -signat pel president d’ERC a la localitat, Miquel Pujadas i Subirans; i l’alcalde del municipi, Enric Olivé- preveu que “vindran moments complicats” perquè “l’Estat espanyol optarà per la via repressiva”. “La nostra resposta haurà d’estar a l’alçada del moment històric. No podem afluixar!”, rebla el comunicat d’ERC a Cardedeu.

L’alcalde del municipi del Vallès Oriental i el president de la secció local d’ERC”us encoratgem a estar amatents i defensar, quan i on calgui, drets universals bàsics com la llibertat d’expressió política i el dret de vot”. “I a fer-ho de l’única manera que sabem: amb democràcia, democràcia i més democràcia. Tossudament alçats, pacíficament mobilitzats i democràticament revoltats cap el referèndum i la República catalana”, defensen els republicans de Cardedeu.

Per altra banda, ERC demana no caure en el “cofoisme apoltronat” i subratlla que “si les grans mobilitzacions populars van iniciar el procés que ens ha portat fins aquí, seran també grans mobilitzacions les que hauran de fer valer la celebració del referèndum i l’aplicació posterior”.

erccardedeu.jpeg

31 Comentaris

Publicitat
#31 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , E.R.C. Ataca els Seus als Independentista u ban fer amb la meva familia con el PDECAT u fa amb al, 16/07/2017 - 08:53

ALCALDE ELS COMUNS JA HUS ABANDONEN Hos bais a quedar bien solos JA es diu lo que LO QUE COMENÇA MALAMENT ACABA MOLT PITJOR Son Fets ALCALDE Home JO SÓC Independentista i en LLOC DE AJUDAR a la meva familia la PERJUDICAS . Ja tens en mi un enemic vostre NO HUS VOTARE y hos atacare como pueda

#30 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , EN CARDEDEU NO JA CABRES JA RATAS EN SUS CALLES I MOLTES LES CABRES AL BOSQUE A LIMPIARLO EV, 14/07/2017 - 21:00

17:34 HASTA LAS NARICES ,,. No veran Asomar LA CABRA DE LA LEGION los de Cardedeu,, pero si VEUEN ASOMAR RATAS Por sus Calles y no una sola si no muchas ..QUIN FASTIG La verdad PREFEREIXO LAS CABRES ha ha 423 PISOS BUITS I CAP MULTA POSA EL ALCALDE es de Dretes u demostre

#29 Hasta las narices, Barcelona, 14/07/2017 - 17:34

"No podem afluixar". Si viesen asomar la cabra por la Diagonal, a más de uno se le aflojarían los esfínteres y saldrían corriendo rumbo a la Junquera.

#28 Marta, Girona, 14/07/2017 - 12:33

Ho sento, però vostè demostra que és un autèntic pirat mental.

#26 Protágoras, bcn.España, 14/07/2017 - 09:59

La épica de estos exaltados suele contrastar con su actitud cobarde y mezquina cuando llega la hora de la verdad. Llevo años buscando alguna foto de estelados atrincherados defendido Barcelona de las tropas franquistas, pero lo único que encuentro es la Diagonal abarrotada de gente con el brazo extendido saludado su llegada.