Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2019. 19:06h.

Crida encoberta al boicot

L'ANC aprofita la Diada per demanar la compra només a empreses indepes

Crida encoberta al boicot

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha aprofitat el seu parlament en finalitzar la manifestació de la Diada 2019 per demanar als ciutadans "guanyar espais de poder" i crear "alternatives de consum".

"Els ciutadans tenim el poder. Fem-nos de sindicats compromesos amb el país. Guanyem espais de poder, com a la Cambra de comerç. Creem alternatives de consum, fem sobirania fiscal. Desobeïm resolucions i lleis injustes. Fem-nos forts!" ha reclamat Paluzie durant la seva intervenció.

Paluzie ha reconegut que aquesta ha estat "la Diada més difícil", ja que, després de l'1-O i amb la situació de "repressió", considera que "no només no s'ha avançat, fins i tot s'han fet algunes passes enrere".

"L'única via que ens ha dut fins on som, la unilateral, i es desarma dia a dia" ha lamentat, i ha llançat un missatge als dirigents polítics. "Als nostres dirigents us demanem que no ens desarmeu, som molt conscients de la dificultat del repte, del sacrifici que molts heu fet i que molts altres hauran de fer, nosaltres ja no posem terminis, hem après dels errors del passat" ha dit.

eemnpbiwkaunbuj.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Marcel-li, Barcelona, 12/09/2019 - 15:43

Aquesta dona te deliris de poder ser una "aufseherin" les guardianes nazis que vetllaven per la discriminació i fuetejaven els infidels que entraven a comprar en comerços jueus. Es alucinant com aquesta banda de bandarres han arribat a desacreditar Catalunya, si els deixem el camp lliure convertiran aquest pais en un desert. Com sigui cal treurels

#7 Ramón, Barcelona, 12/09/2019 - 09:57

Sé que en Catalunya y otas zonas de España, hay gente que va a la farmacia a por medicamentos pidiendo que no se fabriquen en Catalunya...el independentismo siembran vientos, pero recogerá tempestades por parte de los consumidores que no sabemos a dónde nos van a llevar, y que seguramente vamos a pagar justos por pecadores.

#6 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 11/09/2019 - 22:55

Ejemplo:::: crema de cacau marca blanca cadena catalana de supermercados......tota etiquetada en català...hecha en Toledo. Da igual lo paga una funcionaria o pensionista. El dinero acaba saliendo de Catalunya. ( el infern fiscal català es insoportable)

#4 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 11/09/2019 - 21:19

A partir de ahora mis cubatas solo serán de Aromes de Montserrat..Visca el cubatapresuspulitics !!! .Lluitem contra la represió !!!

#3 soloesmiopinon, Tabarnia, 11/09/2019 - 20:07

La web https://consumestrategic.cat es muy interesante, te dice todos los sitios en que no debes comprar. Tampoco hay demasiados, o el buscador es una castaña porque busco por mi código postal de Barcelona y la primera empresa que me aparece es una de Vic.

#3.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 11/09/2019 - 20:25

efectivamente el buscador lo ha programado un inepto, pero además es fácil ver que la mayoría de "empresas" que salen, salvo un par, son en verdad pequeños negocios propiedad, seguramente, de los mismos socios de la ANC, prueba de que no hay ninguna empresa mínimamente grande que se atreva a perder clientes por una fantasía enfermiza