Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2010. 20:58h.

Crisi a l'Ajuntament de Calafell pel 'top manta'

Els regidors d'ADMC es plantegen trencar el pacte amb el PSC si l'alcalde no rectifica

Crisi a l'Ajuntament de Calafell pel 'top manta'

Un venedor ambulant, a Calafell. (Foto: ACN)

El coordinador d'Àrees i secretari general de l'Agrupació Democràtica de Calafell (ADMC), Manel Romero, ha demanat l'alcalde Jordi Sánchez (PSC) que rectifiqui la seva decisió d'habilitar espais per l'activitat dels top manta. Si no ho fa, Romero es plantejaria abandonar el seu càrrec així com també la dimissió dels quatre regidors del seu partit, que formen part de l'equip de govern. El PSC governa amb el suport dels quatre regidors d'ADMC i un no adscrit.

Romero ha defensat "el clamor de tot un poble", contrari a la proposta del primer regidor del municipi. Per aquest motiu, el dirigent d'ADMC ha demanat la rectificació de Sánchez així com la de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, als que ha acusat de prendre "una decisió irresponsable i poc meditada".

El gestor d'Àrees ha fet una crida als veïns de Calafell a participar en una manifestació convocada a les deu del vespre de diumenge a la Plaça del Mil·lenari, un dels punts on es concentren un major nombre de venedors ambulants. La trobada es farà sense cap pancarta per no polititzar la situació. Els comerciants de la vila van organitzar el passat dilluns un top manta per mostrar el seu rebuig a la possibilitat que s'habiliti un espais per als manters.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sicariuscatacrok, girones, 26/08/2010 - 03:37

Ramala ding dong,ramala ding dimg domg!!!! uuuuuuhhhhuuuhhhhhhhhhh! si son intimos!!!! tanto monta.monta tanto.

#2 manel, girona, 24/08/2010 - 12:24

no estic d´acord amb els top manta i elsexpulsaria a tots del pais,igual que tots els il.legals , els delinquets ,violents ,els que no treballen etc. pero tampoc estic d´acord amb aquets comercians contraten inmigrants havent catalans que estan aturats

#1 Terraxa, Terrassa, 21/08/2010 - 15:52

Kllns!! El cas del Vendrell deu ser especial, a molts municipis de la costa hi ha els manters que vulgueu. Ahir mateix, a Miami-platja (Montroig) hi havia gairebé 1km de manters en ple passeig marítim, i no estaven gens nerviosos ni re.