Monedero abandona la direcció del partit per discrepàncies amb Pablo Iglesias

Crisi a Podem

Una imatge d\'arxiu de Juan Carlos Monedero

El número tres de Podem, Juan Carlos Monedero, ha presentat la seva dimissió de tots els càrrecs del partit, segons ha anunciat aquesta tarda el secretari general d’aquesta formació, Pablo Iglesias, afegint que l’han acceptat.

A través del seu compte de Twitter, Monedero ha confirmar aquest anunci apuntant que “le he presentado a mi amigo Pablo la dimisión en la dirección. Siguen firmes mi amistad con alguien tan grande y el compromiso con Podemos”.

Una dimissió que arriba després que aquest matí hagi criticat el partit en una entrevista al programa 'La cafetera', de Radiocable, afirmant que “de vegades s'assembla a aquells a qui volem substituir”. “I això és una realitat.”, ha subratllat.

Qui va ser un dels cofundadors de Podem també ha lamentat que "des que va néixer aquesta formació que té dues ànimes: l'ànima d'on ve, el 15-M, i la conversió de Podem en un partit polític, que et situa en un àmbit institucional amb una sèrie de regles”.

Durant l’entrevista radiofònica també ha manifestat que “Podem ha de deixar de mirar-se en miralls que no són els seus”, assegurant que per la formació que lidera Iglesias ha passat a ser més important "un minut a la televisió" que no pas les reunions en petit comitè.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Joan Neu, Invernalia, 01/05/2015 - 12:23

Parece que al "Khaleesi" se le ha escapado uno de sus dragones. Igual es que el dragón se ha dado cuenta que el supuesto libertador de los oprimidos lo único que busca es utilizarlos para acceder al Trono de Hierro.

#11 markesd, valencia, 01/05/2015 - 12:18

Despues de todos el escandalo que ha dado el caso monedero en los ultimos meses, es lo mejor que le puede pasar a podemos.

#10 LLUC, MARXEM JA, 01/05/2015 - 11:24

Podemos KO ... ha durat ben poquet

#9 Pere, BCN, 01/05/2015 - 05:51

El més estrany és que no dimitís quan es va saber que havia robat. I que ara no ho ha fet per robatori.

#8 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 01/05/2015 - 00:49

Pues será que no podemos. Ya se sabe, el monedero.