Publicitat
Política · 30 de Gener de 2010. 21:26h.

Crisi a Reagrupament

Carretero deixa la junta directiva

Crisi a Reagrupament

Carretero, amb militants de Reagrupament, durant la Diada de l'Onze de Setembre

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha decidit abandonar la junta directiva amb tretze membres més per desavinences en l'elaboració de les llistes electorals, segons informa Vilaweb.

El debat per a la formació de les llistes electorals amb vista als comicis de la tardor ha originat una crisi dins de Reagrupament que ha fet que Joan Carretero i tretze membres més de la junta directiva hagin decidit plegar.

Carretero ha pres la decisió aquest mateix dissabte després d'expressar les seves divergències amb un grup de quatre membres de la formació: Jaume Renyer, Emili Valdero, Albert Pereira i Francesc Abad.

Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#71 marc, lleida, 31/01/2010 - 23:51

anau alerta que CIU voldra que li faceu les comtes dels diners que a invertit a reagrupament

#70 Jaume Morera, Barcelona, 31/01/2010 - 19:47

Tant de bo, aquesta comedia te pinta d'acabar aviat. L'irrupció de R.Cat mostraba la cara mes friki i grotesca del independentisme. Nomes ens queda esperar que fa en Laporta i si deixa definitivament l'independentisme sense un gram de credibilitat.

#69 Oriol, BCN, 31/01/2010 - 19:05

La jugada de Carretero està clara: adaptar-se a les condicions de Laporta. El tàndem Laporta-Carretero ja s'ha materialitzat. I jo, amb ells, i amb la majoria d'associats de Rcat que els vulguin seguir. La resta, ja sabeu, sou a temps de tornar a ERC.

#68 Pep, Alt Empordà, 31/01/2010 - 18:05

Pep de Manresa si ets independentista és una llàstima pel pais que no tornis a votar l.ùnic partit independentista parlamentari que hi ha al nostra país..l.independentisme d.ERC és integrador,si no ho entens sempre et quedaran les trinxeres o mes espanya

#67 BADORED, Barcelona, 31/01/2010 - 16:58

El proxim govern de Catalunya, será. President : Artur Mas, Conseller de governació. Joan Carretero, Conseller de economia: Felix Millet, Conseller de Obres publiques: Macia Alavedra, etc.etc.etc..