Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2012. 18:30h.

Crisi a Solidaritat de Girona

Dimiteixen tres coordinadors per presumptes irregularitats a les primàries

Crisi a Solidaritat de Girona

Toni Strubell, en una foto d'arxiu

Tres coordinadors de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de les comarques gironines van dimitir pocs dies abans que conclogués el passat cap de setmana el procés de primàries en aquesta demarcació.

Es tracta de Santi Niell, Joan Albareda i Teresa Massegosa, de les coordinadores del Gironès i Baix Empordà, els quals estarien en desacord amb la confecció de la llista impulsada pel president de la formació i diputat Toni Strubell.

De fet, un militant de SI d'Olot, Jordi Vilar, ha denunciat que la número 4 de la llista, Anna Tarrés, "no consta al llistat d'adherits a Solidaritat" per la qual cosa no podia ser inclosa "com a candidata en el procés de primàries".

Segons el demandant, el fet que "no constava a cap llistat d'adherits a SI, ni de simpatitzants, ni a cap altre llistat dels que disposava la Mesa (...) invalida per si sol al seva proclamació oficial com a candidata".

Vilar ha presentat un recurs on assenyala a la direcció del partit que "tingui per impugnada la proclamació de la llista de candidats de la regió de Girona sorgida de les eleccions primàries celebrades diumenge 14 d'octubre de 2012".

Vilar també ha denunciat que Strubell ha "col·locat a dit un independent de número dos amb consigna de vot, Pere Garriga". Com a protesta pel procés de la llista de Girona, Mercè Escarrà, presidenta d'Escola en català, va retirar la seva candidatura.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#39 atlasac, Vila-real, 02/12/2012 - 10:31

PERQUE ! ! !

Després d´haver-los VOTAT...PROTESTEU al carrer?

i lo més REPUGNANT REPUGNADISSIM es tornar-los

a VOTAR, acàs és un VICI com el fumar? FUMAR

MATA ASSASSINA...però NO PODEN DEIXAR DE

FUMAR....és el que us PASSA? no podeu deixar de votar

la mateixa MARCA? digueu-nos per

#38 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:46

Ara toca treballar més que mai per aquestes eleccions que són les que ens han de portar a la plenitud nacional.
Jordi Vilar Garriga
Adherit de SI a Olot (La Garrotxa).
ESPERO QUE QUEDI CLAR!

#37 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:45

Per tot això demano que aquests dos mitjans és retractin en les seves errònies informacions aparegudes en els seus mitjans. El dret a l'opinió, la queixa i la pluralitat no tenen res a veure amb el que ells van publicar.

#36 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:44

La meva única intenció ha estat i serà millor el funcionamemt intern del nostre partit. Crec que les primàries han estant un exemple de democràcia i participació, amb tots el defectes que tenen tots el processos participatius. Mai no he dit ni he denunciat irregularitats ni coses per l'estil.

#35 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:43

El partit molt ràpidament va resoldre tots els meus dubtes i amb això vaig quedar més que satisfet, sobretot en veure la vàlua de l'independent que anirà de 2 per Girona, l'alcalde d'Arbúcies Pere Garriga, exemple de lluita i de catalanitat insubornable.