Publicitat

Elsienda Alamany abandona el grup parlamentari a dos mesos de les eleccions generals

Crisi als Comuns

Elisenda Alamany

La diputada de Catalunya en Comú-Podem, Elisenda Alamany, deixa el grup parlamentari a falta de dos mesos de les eleccions generals, segons ha informat la formació aquest dilluns en un comunicat. La decisió d’Alamany arriba mesos després que dimitís com a portaveu del grup per discrepàncies amb les “dinàmiques i posicionaments polítics” dels Comuns.

El partit li demana que sigui “coherent” i abandoni l’escó perquè pugui ser rellevada per un altre representant de la formació morada. “Confiem en què l’encara diputada serà coherent amb la seva decisió i abandonarà l’escó obtingut en representació d’un projecte col·lectiu”, afirma el comunicat.

“Després de mesos de treball conjunt, en els que el grup parlamentari ha abordat totes les tasques de manera cohesionada i en els que no s’ha produït cap votació discordant”, afegeix la formació, que emmarca en una “decisió personal” la sortida de qui fou número dos del grup parlamentari.

Alamany s’havia allunyat darrerament de les tesis del partit i, de fet, va impulsar a finals del 2018 la plataforma Sobiranistes. El seu abandonament se suma al de Xavier Domènech, qui va dimitir de tots els seus càrrecs -tant de partit com parlamentaris- per trobar-se “esgotat políticament i personal”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 botifler1914, sINITACA, 20/02/2019 - 12:50

La bella maldad.

#6 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 20/02/2019 - 08:42

Menuda golpista,ya pronto está en erc o pedecat,el que mejor pague.

#5 Tabarnés puro, Barcino, 20/02/2019 - 06:05

Es lo que tiene creer que han dado "por delante y por detrás", que luego andas de lado.

#4 El Sifoner, Castelló, 19/02/2019 - 21:11

¿Coherente?, Esta gente no conoce ese término. No reconocen que los votos en las elecciones autonómicas, no son a personas, son a una lista de partido, por lo que en realidad el escaño debería de ser del partido. Ahora ella abandona las directrices delpartido, luego ya no respetará la acción del partido que le consiguió el escaño.

#3 FERRANOT, BARCELONA, 19/02/2019 - 21:11

No me extrañaría verla bien prontito en "La Crida" del amigo Fuigdfemont. Si es que Dios los cría, y ellos se juntan. Y se dirán de izquierdas y antisistema!