Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2012. 14:52h.

Crisi d'autoritat al PSC

Nadal i Tura donen suport a Maragall, sancionat amb 300 euros per trencar la disciplina de vot

Crisi d'autoritat al PSC

Pere Navarro, en una foto d'arxiu

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, considera que l'exconseller Ernest Maragall "no hauria de deixar l'escó" malgrat haver trencat la disciplina de vot en el ple del pacte fiscal. Nadal demana que s'obri un període de "reflexió i de diàleg" entre l'exconseller i la direcció.

Nadal, en declaracions a l'ACN, ha admès que al grup hi ha una desena de diputats que voldrien haver votat com l'exconseller. En aquest sentit, afegeix que tots van entendre que el PSC "va arribar a un punt just d'equilibri".

El líder dels socialistes catalans al Parlament, a més, es pren el vot díscol de Maragall com "un fracàs meu com a president del grup" i ha confirmat que el PSC ja ha comunicat a l'exconseller que el multa amb més de 300 euros.

Per la seva part, l'exconsellera i diputada socialista, Montserrat Tura, creu que l'actitud de la direcció del partit ha estat "molt desafortunada", demanant a Ernest Maragall que renunciï al seu escó al Parlament.

"Estic convençuda que ha estat molt desafortunada perquè crec que el que s'ha de deixar és que el propi grup apliqui el reglament que, d'altra banda, és tan democràtic que ha estat aprovat per tots nosaltres", ha afirmat en declaracions a Catalunya Ràdio. "No calen aquests escrits de la direcció", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 robertg, bcn, 02/08/2012 - 04:43

Sens dubte en Maragall es va equivocar a l' hora de gestionar la crisi amb l'exabrupte Daniel Fernandez. Havia d' haver emés un comunicat tot dient: "Pido disculpas a mis votantes por haber votado por error a favor de los intereses de los catalanes y en contra de la pusilaminidad de mi partido"

#4 pers, tortosa, 01/08/2012 - 22:09

No hay crisis de autoridad en el PSC hay crisis y punto.Maragall ha marcado el camino .Trabajar para los ciudadanos,aunque los dogmáticos no lo permitan.Animo a Maragall a seguir para bien del socialismo y de Cataluña.Tal como ahora,no vamos a ninguna parte si no es a más miseria e indolencia

#3 johnny more, Barcelona, 01/08/2012 - 20:41

Aquesta sanció demostra que als socialistes els va més fer de dictadors que altra cosa. O és què no estem en una suposada democràcia?

#2 joan, manresa, 01/08/2012 - 17:58

El Casal,17,50 .---Home,el Sr.Nadal ha parlat sí,pro amb la boca petita..,sí..,pro no..,;com sempre sol fer igual que la Sra.Geli,parlen ..,pro no es mullen gaire..,no fós cás.,; lo dit per el Sr.Fernandez i el Sr.Bustos és deplorable,és PSOE total,es la mentalitat espanyolista del Baix Llobregat

#2.1 Lluis, Igualada, 02/08/2012 - 09:40

ës el que varem dir la meva doina i jo ahir un cop escoltat pe´l telenotícies del vespre, com sempre no diu res, una estona llargueta garlant per no res, ai ai la menjadora,i el millor de tot, el seu partit, com sempre, defensant els nostres interessos hehe i encara no entenen com van perdent vots

#1 spanish, Madrid, 01/08/2012 - 17:08

crisis de autoridad ¿? maragall ha sido sancionado, que salga luego Tura y Nadal ha rajar como se evita ?, estos dos iluminados daran por saco hasta el fin de sus dias