Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2021. 10:18h.

Crisi de Ciutadans a Lleida

El partit obre un expedient d'expulsió a la portaveu a l'Ajuntament

Crisi de Ciutadans a Lleida

Ángeles Ribes a Lleida

El Comitè de Garanties de Ciutadans ha obert un expedient d'expulsió a la portaveu del partit a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes. Segons apunten des de la formació taronja, per la pèrdua de confiança a conseqüència de la seva gestió.

Ciutadans ha desmentit mitjançant un comunicat que el partit vulgui expulsar a Ribes per així "realitzar una purga als regidors afins al moviment de Renovadores". Segons la formació aquesta decisió ve donada perquè "el grup municipal no té un projecte per a la ciutat de Lleida" i a més "s'estaven prenent decisions al grup municipal de forma unilateral, per part de la portaveu".

De moment, Ángeles Ribes seguirà com a portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida. El partit havia instat a un canvi de lideratge per col·locar a Maria Burrel. El grup municipal ha ratificat a Ribes i Maria Burrel, la candidata de la directiva nacional del partit per substituir Ribes, ha passat de portaveu adjunta a regidora rasa.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 23/07/2021 - 11:45

"el grup municipal no té un projecte per a la ciutat de Lleida"

Recuerdo que la ciudadanía de Lleida les aseguró el éxito visto en resultados de aquellas elecciones autonómicas posterior al 1-O

Se'ls hi ha acabat el bròquil a aquesta gent,ho tenen cru per aixecar el cap de nou.