Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2009. 21:10h.

Crisi entre CDC i UDC a la Garriga

El regidor d'Unió a l'Ajuntament deixa el grup de la federació nacionalista

Crisi entre CDC i UDC a la Garriga

Imatge d'arxiu de Josep Antoni Duran i Lleida amb Artur Mas

Les discrepàncies sobre la política municipal a la Garriga han provocat una crisi al grup de Convergència i Unió i a la federació a nivell local. Frederic Moreno, president de l'assemblea local d'UDC i regidor, ha abandonat el grup municipal de CiU i s'ha convertit en regidor no adscrit.

El mateix Moreno ha dit a e-notícies que "Unió i Convergència van arribar a un acord per a presentar-se junts a les eleccions a la Garriga, però CDC no ha complert els acords". També ha indicat que "els problemes entre els dos partits van ser analitzats per l'assemblea de militants d'Unió de la Garriga, que va prendre l'acord de sortir del grup municipal de CiU, i per això he passat a regidor no adscrit".

Moreno ha criticat la "falta de lideratge" de la portaveu del grup de CiU, Meritxell Budó, de CDC, i ha afirmat que "hi ha hagut una actitud de menyspreu de Convergència cap a Unió, sense que Convergència hagi permès la realització d'una assemblea conjunta de CiU des de 2007". Ha afegit que "la crisi s'ha produït a nivell local, i en cap moment he rebut cap indicació de la direcció d'Unió. No m'han dit res".

En aquests moments, l'equip de govern està format per quatre regidors del PSC, dos d'Esquerra Independent de La Garriga i dos d'ICV. A l'oposició figuren quatre regidors de CDC, dos d'ERC, un del PPC, un del Grup Independent de la Garriga i un d'Unió, com no adscrit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xavi, Viladecavalls, 06/08/2009 - 02:18

Unió és un problema per CDC i per Catalunya. A la Garriga s'han comportat amb traïdoria com ho han fet a Viladecavalls, on ens han fet un mal que pot ser irreparable. Artur Mas, fes neteja o ens enfonsaran. Prou traïdors. PROU Unió!

#1 R, Catalunya, 05/08/2009 - 22:08

Dissabte en Joan Carretero presentarà Reagrupament a BELLVER DE CERDANYA: 8 d'agost, 22.00 h, al Centre Cívic "Les Escoles Velles" (c/ Escoles, s/n). Per la independència i la regeneració política. No te'n desentenguis!