Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2019. 09:15h.

Crisi entre l'independentisme i ERC

Marta Rovira bloqueja la Gallifantes

Crisi entre l'independentisme i ERC

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha bloquejat a twitter la Gallifantes, una tuitaire independentista amb més de 94.000 seguidors. Gallifantes, que en les seves piulades es refereix als unionistes com a "ñordos", ha expressat el seu malestar amb la dirigent d'ERC per aquest fet.

"Els votes. Els hi fas cas. Dones la cara per ells. Les defenses quan s'exilien. Defenses fins el seu silenci. Però oh! Comets el sacrilegi de ficar-te amb el seu partit. No amb ella. Amb el partit. Verge santa com està el pati, nois", ha escrit.


"Doncs saps què @martarovira? Bloqueja. Però seguiré amb el llaç groc penjat al balcó. I lluitant perquè pugueu tornar. I perdona si crec que això només passarà des de la independència i la confrontació i no des de la submissió a l'Estat que proclama el teu partit", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/07/2019 - 02:46

"Migu @MiguelRosaR Hace 15 Horas

Yo no entiendo por qué Albano y Graupera no fusionan sus proyectos en un gran frente nacional y social. Y que se sume el chiringuito de Elisenda Alamany. El Partido Nacional-Socialista de Alamany."


No sera per falta de gent desinteresadament benintencionada.

#21 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/07/2019 - 22:22

De la respuesta de la Gallifantes se desprende que la chica no da más de sí. Entró en el modo secta y de ahí no hay quien la saque. Ya sel e pueden mear en la cara que no saldrá. Pues nada, a disfrutarlo.

#20 Un musclu, Bcn, 15/07/2019 - 22:07

Ha anat al super i ja no quedaven crispetes....corcholis !!!!

#19 Purria Separata, Mollerussa, 15/07/2019 - 20:57

A la ñorda esta la han ñordizado los propios ñordos indepes.. para mí que debe de ser un perfil falso del Mark Serra.
Jajajajajaja!!!

#18 Alex, Barcelona, 15/07/2019 - 18:16

la supuesta "Unitat" es para que siempre estemos bajo el yugo de CIU, si no, ellos no pedirían Unitat.Saben que las tornas estan cambiando. Lo de la independencia es lo mismo,para no perder cupo de poder se subieron a la cresta de la ola.Llevan años sin afrontar los problemas reales, sólo llevando a cabo pulsos estériles al Estado para sus acólit