Política · 15 de Novembre de 2009. 13:17h.

Crisi interna al partit de Rosa Díez

Els crítics l'acusen d'"obscurantisme i despotisme"

Crisi interna al partit de Rosa Díez

Rosa Díez

El sector crític d'UPyD, encapçalat per l'empresari Valia Merino, ha dirigit una carta oberta a la presidenta, Rosa Díez, en la qual l'acusa d'"obscurantisme i despostime". El portaveu de la candidatura alternativa considera que "hi ha crisi" en el partit perquè "més del 50% dels fundadors del partit han abandonat les seves files desil·lusionats".

"Quan es pretén controlar el pensament i la lliure expressió dels afiliats prohibint-los conèixer-se, reunir-se i debatre, sí hi ha crisis. Quan es neix com un partit que defensa Espanya com nació per a convertir-se en menys de dos anys en un partit que proposa un estat federal sense debat algun, sí hi ha crisi", afegix.

Els crítics acusen Díez de dur al partit "a l'obscurantisme i al despotisme" al mateix temps que recorden "el recent auto judicial contra la suspensió cautelar del congrés sol·licitada per onze expedientats arbitràriament" i denuncien "les reiterades negatives per part de l'aparell per a accedir al cens electoral".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Juan, Barna, 16/11/2009 - 14:27

No sé si UPy D tiene problemas internos o no, ¿que partido no los tiene?. Lo que sí se es que a este diario y a sus seguidores nacionalcatalanistas sí le interesa que los tenga y aprovechan cualquier motivo para perjudicarles. !Aupa Rosa¡

#14 Artur, Tarragona, 16/11/2009 - 13:23

Cada dia que passa m'agrada més aquest partit. Em sembla que l'UPyD sortirà enfortit aquest pròxim cap de setmana, que celebra el seu I Congrés. És altra opció. És possible?

#13 teresa, tarragona, 16/11/2009 - 13:08

Pengeu aquest tipus de noticies, no per la seva rellevància (els crítics, que tenen tot el dret a ser-ho, són dos i sa mare que ja es veien de presidansdelarepublique) si no per fer a Upyd un pessiguet de monja.

#12 pere, bcn, 16/11/2009 - 09:07

I què es creien!, un partit, l'objectiu del qual és acabar amb les llengües basca, gallega i catalana i imposar a la força el castellà, no pot ser mai un partit ètic ni democràtic.
Ha de ser dèspota, franquista i obscurantista.

#11 royce, españa, 16/11/2009 - 00:10

crisis en upyd es lo que desean la mayoría de los partidos y los medios de comunicación a pesar de q por fín tenemos una alternativa para votar.