Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2010. 20:55h.

Crisis a Reagrupament de l'Alt Urgell

El coordinador comarcal i altres militants es passen a Solidaritat Catalana

Crisis a Reagrupament de l'Alt Urgell

Carretero intervé en un acte independentista, en una imatge d'arxiu

Marc Cortès, coordinador comarcal de Reagrupament de la comarca de l’Alt Urgell, s’ha donat de baixa de l'associació i s'ha adherit a Solidaritat Catalana, segons ha informat mitjançant un comunicat.

Cortès assegura que "altres companys de l’executiva comarcal i molts associats de la comarca també se n’han donat de baixa. A dia d'avui, Reagrupament ja no existeix a la comarca de l’Alt Urgell, atès que en els darrers mesos, tots els associats, o se n’han anat donant de baixa o estan completament desmotivats i no porten a terme cap mena d’activitat".

"El motiu de la meva baixa i d’aquesta desmotivació col·lectiva", afirma, "és la manca de transparència i de democràcia interna en el funcionament de l’associació, la deriva autoritària i la manca d’informació als associats per part de la junta directiva, i la disconformitat amb el procediment seguit en l’elaboració de les llistes dels candidats que s’han de presentar a les properes eleccions al Parlament, que incompleix els acords de la primera assemblea de Reagrupament, en què s’establia l’elecció directa dels candidats amb llistes obertes en cada circumscripció electoral".

També indica que "el procediment seguit per la junta directiva, amb llistes tancades i bloquejades, i en una votació única centralitzada a Barcelona, va en contra de la ponència política i del reglament aprovats en la primera assemblea de Reagrupament".

"També vull manifestar", conclou, "tot el meu suport a Solidaritat Catalana per la Independència, la candidatura independentista transversal impulsada per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Beltran, a la qual m'he adherit, juntament amb nombrosos exassociats de Reagrupament de la comarca".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Maria Sala, Mollerussa, 10/08/2010 - 11:42

Sr. Rius,

si demà pogués venir a LLeida (Passeig de Ronda,106, a les 21:00 h) escoltaria al Sr. Carretero i al Sr. Jaume Fernández i segurament la línia editorial que porta contra RCat canviaria.

També m'agradaria poder-lo saludar personalment.

#9 Josep Maria Sala, Mollerussa, 10/08/2010 - 11:32

Podrien publicar que Rcat és una associació que té estructura territorial, programa, Const. catalana, més associats que mai, amb carnet i quota, que estem obrint locals ( demà el de Lleida)
i un capital humà extraordinari i que estem oberts a tothom ?

#8 Jo, Bcn, 10/08/2010 - 10:27

Quina diferencia el seguiment informatiu que enoticies va oferir a Ciutadans quan va presentar-se a les eleccions anteriors i el seguiment q esta fent ara a tot allò relacionat amb un candidatura fora d'ERC.

#7 dolors, barcelona, 10/08/2010 - 08:57

Si la forma de fer campanya d´aquesta gent es anant desprestigiant a Reagrupament anem arregltas. Jo vaig votar en contra les llistes, peró mai marxaria amb aquest 3 mosqueteros. Crec que surtiria de les brassas per anar al foc directement.

#6 dolors, barcelona, 10/08/2010 - 08:54

No amb crec res de tot aixó . Jo estaba a l´Assamblea i de les 1.000 y pico llarg de personas que estaban a la sala només 14 van votar en contra de les llistas.Aixó es un rotllo que s´estan montant els de Solidaritat Catalana per fer mal a Reagrupament