Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2008. 19:01h.

Crítica al "decebedor paper" del sector catalanista del PSC

Un dels seus membres critica la manca de renovació en el corrent 'Nou Cicle'

Crítica al "decebedor paper" del sector catalanista del PSC

Raimon Obiols, amb Isidre Molas, en una executiva del PSC

Jordi del Río, membre del corrent Nou Cicle, critica en el seu bloc "el decebedor paper del mal anomenat sector catalanista del partit exemplificat, segurament de manera interessada o per incapacitats comunicatives del mateix grup, en el corrent Nou Cicle, grup de debat alimentat ideològicament i de manera pràcticament exclusiva per en Raimon Obiols",

En la seva opinió, "el que per a molts feia, i pot continuar fent, atractiu el posat de Nou Cicle era, i pot continuar sent, el component més reformador, més crític amb les estructures acumulatives de poder de les cúpules dels partits. I sempre en positiu, amb clara vocació de parlar i sobretot d’enraonar, d’entrar en raons i influir en aquells aspectes més urgents, federant sempre política i ciutadania".

"Per això ha estat un error notable per part de la cúpula o direcció de Nou Cicle, que també en té, acceptar l’esquemàtica etiqueta mediàtica de 'sector catalanista del PSC'. "Estranya manera d’actuar -continua- la d’aquest grup capaç de fomentar amb extraordinari èxit un debat plural i enriquidor a traves de la Convenció pel futur i incapaç d’ arribar a les portes d’un congrés tant important com el d’aquest cap de setmana amb una transparent oferta renovadora en les cares, edats , perfils i voluntats polítiques".

"Nou Cicle -insisteix- no pot esdevenir el plug and play pel qual determinades persones, emèrites totes, se seuen en una executiva, i sovint en un escó , amb by pass territorial per la sola i esquemàtica etiqueta d’ esser garants de no se quines essències catalanistes".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 dani, reus, 23/07/2008 - 12:09

Fa molts anys que el PSOE va comprar els altres partits socialistes i entre d'altres el PSC. El PSOE VA ACABAR AMB QUALSEVOL CORRENT QUE NO FOS LA SEVA.

#4 Carles Puyol, Barcelona-CATALONIA IS NOT SPAIN, 23/07/2008 - 11:53

Per moltes etiquetes i plans renove, el PSC es diu PSC-PSOE. Ho sento nois. Fes-vos-ho mirar. Corresponsables de la separació lingüistica, retallada brutal de l'estatut, tercera hora....segueixo???

#3 Joan T., Barcelona, 23/07/2008 - 09:51

Sector què? No fotem conya, eh!

#2 dona-nova, Barcelona, plena de turistes pobres, 23/07/2008 - 07:34

Sector catalanista al PSC-ESPAÑA? estan bojos aquests socialistos de filesa; Nou Cicle vol dir que torna Filesa i Time Export? per cert el Sala es del sector Nou Cicle de Corrupció? jo del congres de la corrupció socialista, en va encantar veure al fileso

#1 Marc Dábalos, C, 23/07/2008 - 01:21

Un partit ultraespanyolista i anticatalà NO POT SER CATALANISTA ja que catalanista vol dir estimar Catalunya i voler-ne el millor i, evidentment, destruir la llengua, la cultura, empobrir la gent i vexar-la evidentment només ho pot fer gent espanyolista.