Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2010. 20:37h.

Crítics amb Carretero es passen a Laporta

Jaume Renyer i Albert Pereira donen suport a Solidaritat Catalana

Crítics amb Carretero es passen a Laporta

Jaume Renyer, amb Josep Lluís Carod-Rovira, en una imatge d'arxiu (foto: Eva Guillamet)

Alguns ex membres de Reagrupament crítics amb Joan Carretero, com a Jaume Renyer i Albert Pereira s'han passat a Solidaritat Catalana, que lidera Joan Laporta, segons explica Renyer al seu bloc.

"Sempre he sostingut", diu "que el projecte polític ha de precedir a la candidatura electoral que el representa en cada contesa. Tot just després de deixar ERC vaig participar en la conformació del projecte anomenat Reagrupament Independentista, ara desvirtuat i degradat per Carretero i els seus gregaris".

Afegeix que "Solidaritat Catalana per la Independència només és -de moment- una candidatura electoral, l'única que respecta un principi bàsic de regeneració democràtica: unes primàries obertes per escollir els candidats. Si els promotors mantenen els seus compromisos, sobretot l'endemà de les eleccions, tindran el meu suport. De moment, Hèctor [López Bofill] i Albert [Pereira] i els patriotes que impulsen la candidatura en aquestes comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, ja el tenen".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Josep Ma., Terrassa, 13/08/2010 - 18:21

Aquest ja no estàn a Reagrupament des de finals de l'any passat; per tant, no es "passen" a Laporta, sino que "ingressen" a SC o amb en Laporta, puix per "passar" s'ha d'anar d'un lloc a un altre i a Reagrupament ja fa temps que no hi son.

#16 rafa, lleida, 12/08/2010 - 13:34

¡ que movimientos de fichajes ! en el mundo independentista. ni en el mundo futbolero.
en fin veremos como queda la parrilla. las poltronas son pocas o sea q al ataque.aunque claro, estos lo hacen x cat, los demas por otros intereses

#15 cesc, bcn, 12/08/2010 - 11:52

Això de que les altes tripliquen les baixes no s'ho creu ni el tato... Com a mostra il·lustrativa mira les fotos dels actes d'ara i els de fa uns mesos i veuràs com la capacitat de convocatoria ha decrescut dramàticament.

#14 Miquel, Prat de Comte, 12/08/2010 - 10:21

Si qualsevol persona analitza Reagrupament i enumera q porten més dies amb baralles internes q de feina, i per altra banda, s'analitza el "batibull" de persones i personalismes q aglutina Laporta, algú creu q s'entendran? Creieu que son homes d'equip

#13 Deputamare, BCN, 12/08/2010 - 07:55

No entenc que es prediqui l'unitat i alhora es reculli tota la purria generadora de problemes. Laporta esta bastint un proyecte ple de suicides. Ell mateix i moltes gràcies. Que s'emporti en Sort i en Granados també si us plau.