Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2010. 12:37h.

Crítiques a Carod des d'ERC

L'acusen de "rebequeries de nen petit", de dir "bajanades múltiples" i d'"insolidari"

Crítiques a Carod des d'ERC

Antoni Garcia, amb samarreta negre

El dirigent d'Esquerra, Antoni Garcia, en el seu bloc, ha lamentat "les declaracions de Carod Rovira, que enlloc de beneficiar el projecte d’Esquerra el que fan és erosionar-lo". Tot i això,a dmet que "sense la gran contribució de Carod possiblement l’independentisme no hagués avançat tanti no s’hagués convertit en una força central i normalitzada que marca l’agenda política catalana".

"Aquesta gran tasca desenvolupada per Carod ,com  d’altres militants anònims, l’està tirant per terra per  les seves rebequeries de nen petit quan manifesta que no farà campanya, quan insinua que no votarà a Joan Puigcercos i d’altres bajanades múltiples", critica.

"Jo no vaig a les llistes i faig campanya independentment del candidat que hagi escollit democràticament el militants perquè el que importa es que els postulats independentistes, republicans i d’esquerres siguin decisius per fer avançar el país. Carod no siguis insolidari", conclou.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 militant, bcn, 09/10/2010 - 10:34

jo soc d'erc i trobo cainita el que se li ha fet a en Carod, i trobo cainita que cada vegada que algu ho diu sorti un militant d'erc dient que el primer no esta be del cap. La gent respon amb fustració a les accions contraries al sentit comu i aixo é el que ha fet erc els darrers anys contra carod

#17 Úrsula Mitrofan, Valls, 08/10/2010 - 22:30

Aneu-lo criticant, que qui riu l'últim és qui riu millor. Després del terravastall electoral i de la diàspora de militants que es s'haurà quedat sense feïna i que, per tant, hauran perdut el cordó umbilical amb vosaltres, a veure qui riurà al próxim Congrès.

#16 JoanMarti, Abrera, 08/10/2010 - 20:33

Segurament passa pero em costa creure que algun m ilitant d'Erc pugui votar al Laporta, pensaria que no te el cap ven amoblat

#15 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/10/2010 - 19:05

A ver si resulta que Maragall intuyó el futuro cuando puso la corona de espinas en la cabeza de Carod; da la impresión de que lo están azotando antes de sacrificarlo dejándole sin cargos retribuidos. Pero Carod no es un santo, sino un embaucador que ha vivido muy bien predicando falsos mitos.

#14 eloi, barcelona, 08/10/2010 - 17:41

t'equivoques es paga per escriure misatges contra esquerra laporta carretero i Mas donen primes