Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 21:17h.

Crítiques a Carretero a Reagrupament

Un dirigent demana deixar enrere l'"amateurisme"

Crítiques a Carretero a Reagrupament

Joan Carretero, en una foto d'arxiu

El coordinador de la Vegueria d'Exteriors, Manel Bargalló, ha enviat una comunicació als coordinadors territorials on critica l'estratègia del partit liderat per Joan Carretero. "La formula de l’amateurisme que ha esgrimit Rcat per lluitar contra els partits polítics professionals ha demostrat que no ha funcionat", ha indicat.

Bargalló ha assegurat que "si obviem això, Rcat no només no aconseguirà mai els objectius proposats: Aconseguir 68 escons per la declaració unilateral d'independència, sinó que a més, pot esdevenir contraproduent. Ho dic sincerament. Si Rcat vol lluitar només per entrar com sigui al Parlament d’aqui al 2014, estarem fent el mateix que fa SI o ERC".

"Disputar un grapat de vots entre els vots independentistes. Per aconseguir-ho, només hi ha manera: Professionalitzar-nos com a partit, amb politics professionals i sobretot amb líders politics professionals. I això, companys, implica ser totalment diferent al que fins ara hem defensat i sobretot és contrari a la manera de ser del nostre líder Joan Carretero", ha manifestat.

El dirigent reagrupat ha afegit que "ho sento, però això jo ho veig impossible, que Rcat esdevingui un partit polític professional amb totes les conseqüències (...) Hem de replantejar-nos de totes totes si realment Rcat ha de continuar com a partit polític o no. Però no podem continuar com ara, com si res no hagués passat. Entenc les presses de les municipals, però l’urgent no ha de fer oblidar l’important", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Paul smith, Great Info., 28/02/2012 - 14:06

Great information you got here. I've been reading about this topic for one week now for my papers in school and thank God I found it here in your blog. I had a great time reading this.
http://www.onlinemedicalstore.net

#12 Antonim, Barcelona, 26/02/2011 - 00:21

Aquest sr. que defineix a Reagrupament com a sectaris, segur que es un ex-reagrupat traspassat a SCxI... Bufh. On hi es el bo i millor de cada casa!

#11 M. Farré, Tgna., 24/02/2011 - 13:56

Alfons. Si aquesta informació (interior) és tan """"inocent"""" com dius ,- -perquè no està a l'abast de tots els associats ?,- per respecte a R.cat , no faré públic el que moltes vegadas s'escriu en aquest "bloc de coordinadors sectaris", - oi que m'entens ?, doncs apa.

#10 alfons pit i amunt, santes creus, 24/02/2011 - 01:15

M. Farre.-Parlar de "bloc encriptat" es ignorar o tenir mala fe envers la realitat. El que tenim els coordiandors i membres de les juntes locals de RCat, es una cosa tan innocent com una llista de correu interna per intercanviar informaci?i aix? sectarisme, soc culpable de tot el que dius.

#9 M. Farré, tarrragona, 23/02/2011 - 16:53

Company Alfons: En cap moment escric res ofensiu , en tot cas , si així ho valores, et demano disculpes.
I dirte que: - el sol fet , que els coordinadors i secretaris de R.cat., disposin de un bloc comunicatiu ENCRIPTAT,és sectari i vergonyòs.