Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2020. 10:40h.

Crítiques a Catalunya Ràdio contra Laura Rosel

Treballadors de l'emissora recorden que "la crítica sempre toca"

Crítiques a Catalunya Ràdio contra Laura Rosel

El Consell professional de Catalunya Ràdio ha criticat l'editorial de la presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio Laura Rosel en el qual carregava contra l'epidemiòleg Oriol Mitjà per criticar el Govern. En un comunicat, el consell recorda que els mitjans públics "han de ser plurals, objectius i fiables" i que "la crítica sempre toca".

Els professionals de Catalunya Ràdio apunten que la funció dels mitjans públics "no és defensar la gestió del govern per sobre de tot, sinó escodrinyar-la" i, en aquest sentit, afirmen que l'editorial de Rosel contra Mitjà "ens grinyola especialment". "Si un professional critica l'acció de Govern, hem de respectar la seva opinió" recalquen.

La presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, va criticar divendres passat l'infectòleg Oriol Mitjà per les seves crítiques al Govern i a la consellera de Salut Alba Vergés, a qui va titllar d'"incompetent".

"El que no ajuda gens, però, gens a l'estat d'ànim ni a la confiança en el sistema són intervencions com les de l'Oriol Mitjà acusant el Govern d'incompetent i de tenir un lideratge fracassat", va dir Rosel.

critic.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Feliu, Sabadell, 19/11/2020 - 05:10

Els 'científics' sempre han d'informar (inclús educar) i assessorar. El Sr. Mitjà busca un protagonisme als mitjans que no és propi de la seva condició (per ex. ensenyant com viu a casa seva...), només cal mirar el llistat de la Johns Hopkins , i articles com el del Telegraph parlant de Madrid, per saber a on som, i no estem a Portugal....

#16 FER, SABADELL, 18/10/2020 - 22:22

Pero si ella es muy plural, objetiva y fiable.... solo que no sabe que hay mas partidos politicos aparte del suyo. XDDD

#15 Alberto Martínez, Llavaneras, Tabarnia, España, 18/10/2020 - 18:11

Un aplauso para los vecinos dedeque Avda Diagonal que tienen las Banderas de España y la de Tabarnia. Justo en la puerta de Cataluña Radio.
Para que al salir por la puerta de su Matrix imaginario, sepan donde están.

#14 Luigi , Tabarnia, 18/10/2020 - 11:35

Ya sabemos lo fina que es la piel de los indepes. Porque cuando la libertad de expresión se ejerce contra ellos es odio hacia Cataluña.

#13 electra, Barcelona, 18/10/2020 - 11:03

Ens podem creure aquest "Ara i sempre, el que ens toca és ser critics". M'he fet un fart de riure. tothom a TV3 és un panxa content i un estòmac agrait....