Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2017. 19:10h.

Crítiques a Colau per "hipòcrita"

L'Ajuntament fa retirar les pancartes a favor del referèndum als bombers

Crítiques a Colau per "hipòcrita"

L'Ajuntament ha obligat als Bombers a "la retirada de qualsevol element, objecte, cartell o pancarta dels parcs i vehicles" i alhora els "prohibeix la utilització de l'uniforme corporatiu per a qualsevol acte no autoritzat des de la direcció". La notificació que ha fet el consistori barceloní ve arran d'una pancarta d'Òmnium amb la paraula "democràcia" que els bombers han penjat a la façana del seu edifici i al fet que hagin anat amb els uniformes a algunes protestes.

A través d'una carta el consistori ha assegurat que "aquestes mesures vénen derivades de denúncies i manaments de la Fiscalia, heu de ser conscients que l'incompliment de les mesures exposades poden arribar a tenir conseqüències jurídiques sobre els funcionaris, incloent-hi la seva inhabilitació".

La missiva ha provocat un fort rebuig al Sindicat de CCOO dels Bombers de Barcelona, que han acusat l'alcaldessa d'hipòcrita, ja que ella ha col·locat una pancarta a l'Ajuntament de Barcelona.

El twitter del sindicat de CCOO dels Bombers de Barcelona ha lamentat aquesta situació escribint que "no es pot ser més hipòcrita... Mentre ordenes que bombers retirem les pancartes dels parcs, tu pancartejes l'@bcn_ajuntament?! #OleTu @AdaColau". En un altre tuit, es diu "Avui, @bcn_ajuntament prohibeix i amenaça amb sancions als @BCN_Bombers que es manifestin uniformats, molt bé @AdaColau, molt coherent".

Des del mateix compte també han piulat que "amenaçar, prohibir, coaccionar, sancionar, expulsar, censurar... verbs sonen a temps passats i que últimament s'han posat de moda... #Democràcia" i "les prohibicions no fan més que encendre la resposta de la gent! SI a la llibertat d'expressió, NO a les imposicions. #Democràcia".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 amadeus, Barcelona, 24/09/2017 - 17:36

Los bomberos hacen uso de un local público y de unos medios públicos para uso partidista, a lo que considero no tienen ningún derecho.
En su casa que cuelguen lo que quieran, pero ni el edificio donde se encuentran es suyo, ni los medios para colgar la estelada tampoco.

#6 Vlac, Barcelona, 23/09/2017 - 22:22

La Sra Colau, aunque no es santa de mi devoción, se está moviendo en el caos como nadie. Será la próxima presidenta de Cataluña, por méritos propios......

#5 Sergi, BCN, 23/09/2017 - 21:11

Estos mismos bomberos han colgado una estelada en lo alto de una farola utilizando equipamiento público. No me dan ninguna pena. Ellos son los hipócritas.

#4 H22, A, 23/09/2017 - 21:09

Es el edificio de los bomberos de nou barris, en can drago.
Que se piensan, que es el balcón de su casa?

#3 Juanmi, Badalona, 23/09/2017 - 19:47

Ella cobra más que vosotros, elis, elis, no haberla aupado, elis, elis...Vosotros para todo comisión y ella obrera elis, elis, ...Es una tahura, astuta, política grande por lo embustera que es y lo que hoy defiende y se deja la vida, mañana lo denosta sin despeinarse. elis, elis, disfrutar lo votado que se vendió todo el pescado.