Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2017. 09:25h.

Crítiques del PDECAT a Rufián

Marta Pascal li retreu convertir el Congrés “en un plató de televisió”

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha criticat el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, per la seva intervenció en la comissió d’investigació al Congrés sobre l’anomenada ‘operació Catalunya’.

Malgrat considerar que tant l’exministre Jorge Fernández com l’exdirector de l’OAC, Daniel De Alfonso, són “claveguera pura”, Pascal ha lamentat els insults de Rufián i els ha contraposat amb la intervenció del diputat del PDECAT, Sergi Miquel, que va saber “trobar el to”.

En canvi, sobre Rufián, ha afirmat que “en seu parlamentària es poden dir moltes coses i de forma molt incisiva, però potser no cal convertir el parlament en un plató televisiu, però això és una qüestió de gustos”. D’altra banda, ha assegurat que “tot el que depengui del Partit Demòcrata a partir d'ara serà impol·lut”.

“Convergència no ho va fer tot bé”, ha reconegut, a més d’assenyalar que “en aquest país el sistema de finançament dels partits no està ben resolt”. “Al capdavant del partit hi hem de posar una persona que entengui d'on venim, amb capacitat d'autocrítica i de projectar horitzó”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep-Maria, Barcelona, 06/04/2017 - 13:57

Amb Ruf. és com si hag. passat a la política algú provinent d'un progr. de teleescombraria, per a vergonya del catalanisme i molt especialm. d'ERC, el màx. dirig. del qual ha fet un tuit defens. Rufian. Junq.: per a anar a parar a «els meus, amb raó o sense» no cal esforçar-se gaire.

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 06/04/2017 - 13:05

El "Sr" Rufián cobra de España por salirse de tono, tanto en el congreso como en Sálvame, sin distinguir uno de otro. La viva imagen de como piensan los Nacionalistas que es un Español, furibundo, zafio y acomplejado.

#2 Pepón, Bcn, 06/04/2017 - 10:24

Los catalanes pasábamos por ser los más educados de España. Rufián está echando a perder nuestra reputación.

#1 Albert Escarré Puig, Barcelona, 06/04/2017 - 09:46

#1

Sra. Marta Pascal, NO se extrañe de que el Sr. Gabriel Rufián haga muchas veces el ruCián, ( Rucián de ruCio, aquel compañero de Sancho Panza ). Es su estilo, y NO da para más.