Publicitat
Política · 22 de Maig de 2018. 09:37h.

Crítiques d'ERC a la poca paritat del Govern

Forcadell i Bassa ho denuncien a twitter després de rebre a Torra

Crítiques d'ERC a la poca paritat del Govern

Forcadell i Bassa. Foto: CCMA

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l'exconsellera de Treball Dolors Bassa han criticat la manca de paritat al Govern de Quim Torra quan aquest els ha visitat a la presó d'Alcalá-Meco (Madrid), si bé li han agraït la seva visita.

Totes dues han agraït posteriorment, a través d'un mateix comentari a Twitter, la visita del president Quim Torra i que "un dels seus primers actes hagi estat visitar-nos a la presó d'Alcalá-Meco".

Adverteixen, però, que "li hem manifestat que ens hauria agradat un govern paritari" ja que l'executiu decidit per Torra està integrat per deu homes i només tres dones.

El president català ha explicat que Forcadell i Bassa li han dit que aguantaran "si el poble català aguanta" i que "se senten com a ostatges de la justícia".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 soloesmiopinon, Tabarnia, 22/05/2018 - 23:14

Comentario de Salvadó: "Que no se quejen tanto, que hay implantes mamarios muy bien de precio"

#14 Agraïments, Alcatraz, 22/05/2018 - 18:10

Sembla que havent-lis comunicat que no havíen superat la prova del mamellam, han regalat un llibre al President palanganer: titolat "les visites de suport i la mare que les va parir".

#13 elpabloski, Valencia, 22/05/2018 - 16:05

Aparte de la falta de paridad cuestión en la que tienen objetivamente toda la razón...

¿Como cojones se dirige y coordina una Conselleria desde el talego con llamadas y comunicaciones restringidas y sin poder celebrar reuniones de trabajo ni actos institucionales?

#12 Masias , Mis posaderas , 22/05/2018 - 12:42

Purria es tu gran oportunidad, aprovecha!!!

No hay nada que no pueda solucionar un capador con un par de botes de silicona

#11 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , CARLES PUIGDEMONT ¿ PER QUÈ NO VOLS DIMITIR ? SERIA LO MILLOR QUE PODRIAS FER ARA I TU COMIN TAMBE, 22/05/2018 - 12:21

JA Tenien a Catalunya UNA MESA DEL PARLAMENT CATALÀ MOLT MASCHISTA ,Dominada per Homes ARA Se repite la Historia TENIN UN PRESIDENT DE CATALUNYA MASCHISTA Tenin un GOVERN CATALÀ MASCHISTA Fet per politics que tenien que haber dimitido tots con va fer el seu dia ARTUR MAS ¿ PER QUE NO DIMITEIXEN ? No son pas millors els que ARTUR MAS