Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2009. 15:13h.

Crítiques internes a Carretero per menystenir la Generalitat

Un candidat a la direcció no és partidari "de fer comentaris sorneguers de les institucions"

Crítiques internes a Carretero per menystenir la Generalitat

Joan Carretero, el dia que el van proclamar president de Reagrupament

Jordi Surinyac, un dels candidats que es va quedar fora de la direcció de Reagrupament, critica que el president de la formació, Joan Carretero, faci afirmacions desprestigiant la Generalitat. En una entrada al seu bloc, assegura que "no acabo  de ser partidari de menystenir ni de fer comentaris sorneguers de les institucions  pròpies, per molt limitades que siguin les seves competències".

En aquest sentit, manifesta que "el President  Pujol, en el segon tom de les seves memòries acabades de publicar, es refereix al valor i a la força de les institucions en la tasca de reconstrucció nacional i que òbviament també ha de tenir-se en compte en un procés democràtic cap a l' independència".

Aquestes crítiques arriben després que el líder de Reagrupament, Joan Carretero, comparés la Generalitat amb una "xorrada". En una entrevista al programa 'L'Oracle' de Catalunya Ràdio va assegurar que "jo no vull ser president de la Generalitat. Jo vull ser president de la República Independent de Catalunya. Perquè de Generalitats al món no n'hi ha i ningú s'inventa aquestes xorrades".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#48 Toni, Barcelona, 25/10/2009 - 18:53

TT, no és tan complicat com ho planteja vostè... Independència i Reagrupament... Vull dir que quan un vol una cosa, treballa per ella i no li dóna tantes voltes... Recordi, RCat i Estat propi..., que ens convé a tots... Cordialment, Toni.

#47 TT, Barcelona, 25/10/2009 - 17:27

(segueix) es "immensament mes desesperant" pels ciutadans no ho decideix voste (ni la premsa) sino les urnes. Per cert, Carretero es presenta a les eleccions de la "la xorrada". Per canviar-la? Ja ho va intentar i va fracassar. Desperti.

#46 TT, Barcelona, 25/10/2009 - 17:25

(segueix) precisament, c) ja ho he entes: tothom es culpable del "fiasco de l'Estatut" menys Carretero, que formava part del govern que el va promoure, d) cert, "xorrada es un mot coloquial" (i despectiu), propi de liders populistes i e) el que (segu

#45 TT, Barcelona, 25/10/2009 - 17:24

Toni (Barcelona), a) no tinc res contra la independencia, sino contra les actuacions irresponsables. Carretero insisteix en repetir els errors del passat, b) la independencia d'Holanda va costar 80 anys de guerra. No es un bon exemple, (segueix)

#44 Toni, Barcelona, 25/10/2009 - 17:13

Hi ha una cosa que m encurioseix, i és com a vegades, algunes persones que critiquen a Carretero, en realitat, en el fons, pensen bastant semblant a ell... Entre elles, inclouria al darrer interlocutor anònim, el que parla de les empreses holandeses.