Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2010. 12:26h.

Crits contra Montilla a l'Autònoma

Personal docent i administratiu acusen el president de representar "l'esquerra de 'pacotilla'"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha visitat la Universitat Autònoma tot coincidint amb l'inici del curs universitari. El cap de l'Executiu català, acompanyat pel conseller d'Universitats Josep Huguet, ha hagut de fer front a l'escridassada dels treballadors de la UAB -professors i personal administratiu-, que s'han manifestat "davant l’agressió que estan patint amb la retallada salarial i amb la reforma laboral".

Abans de l'acte, els representants sindicals han explicat que hi havia un pacte pel qual els manifestants llegirien un manifest en presència del president de la Generalitat, però que en cap cas s'atansarien a la comitiva del Govern. Tot i això, abans d'entrar a la sala d'actes, Montilla ha hagut de passar davant la protesta i ha estat escridassat, juntament amb el conseller.

"Montilla, l'esquerra de pacotilla" ha estat una de les consignes més repetides, a més de fer una crida a "la vaga general". Un cop dins de la sala d'actes, els manifestants han entrat per llegir el manifest i s'han repetit les proclames a favor de la vaga.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 laia, Barcelona, 16/09/2010 - 08:50

Army de Figueres, jo també esperava el telenoticies i com era previsible van dir que "uns 30 delegats sindicals van protestar". Terribas fora ja!!!

#21 Pocasoltes, bcn, 16/09/2010 - 08:11

La gente de España cuando viene a Catalunya se sorprende de ver la normalidad con que aquí se vive, hasta parece que les sepa mal. Bien harían los intoxicadores de revisar los hechos y no la desinformación e según qué radios y tv. No lo harán, claro.No hay nada peor que la ignorancia!

#20 carracuca, barcelona ESPAÑA, 16/09/2010 - 00:28

a la cola del mundo el nivel universitario en esta región catalana. Uno puede ser una eminencia en tal o cual materia pero, ¡¡¡coño!!!, si no sabe catalán (lo hablan 500 millones), ya ha bebido aceite. Seguro que es la claca indepe y separata que laporka tiene allí metidos.

#19 Pocasoltes, bcn, 15/09/2010 - 23:49

Sr.Montilla: que hi fà a l'Universitat?. Si porta els fills al Col.legi Alemany. Perqué diu una cosa i fà un altre? Ja veig com predica amb l'exemple. Ah..no perdi el temps i posis en contacte amb els del PP (com a Euzkadi) ja li va dir el Sr. Rajoy a Pedralbes l'any passat.

#18 Segimon, Barcelona, 15/09/2010 - 23:11

I quan veurem Carmen de Mairena a Bayreuth? ... Per ocupar un càrrec tiradillu a l'empresa privada o a la funció pública cal ser llicenciat. Però per ser president d'un país (o funcionari espanyol de rang elevat, com en aquest cas) no cal cap titulació. Curiós.