Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2009. 12:36h.

Crits contra Noa malgrat cantar en català

Consignes de "fora" i "boicot a Israel" en l'actuació de la cantant israeliana durant la Diada

L'actuació de Noa durant l'acte institucional de la Diada s'ha iniciat amb crits de "fuera, fuera" malgrat que els organitzadors del boicot havien assegurat que no cridarien contra la cantant israeliana durant la interpretació d''El cant dels ocells', per "no perdre simpaties entre gent que estaria disposada a escoltar-nos".

Igualment, hi ha hagut gent que s'ha aixecat de les seves cadires i han mostrat mocadors palestins en senyal de desacord. També s'ha cridat "boicot a Israel".

Tot i això Noa ha pogut completar la seva actuació i al final de la mateixa, els aplaudiments han superat els xiulets, i gran part del públic s'ha posat dempeus. També aplaudia la portaveu d'ICV, Dolors Camats, malgrat que havia estat ella mateixa qui havia anunciat el suport de la seva formació a la protesta.

La cantant israeliana, que també ha cantat en català 'Beatiful that way' de Nicola Piovani, s'ha adreçat al públic i els hi ha manifestat que "és un gran honor i un plaer estar davant de vosaltres avui". "He visitat la vostra bella terra més d'un centenar de vegades i he après a estimar i respectar la vostra cultura única", ha afegit.

Noa ha apuntat que "sé que teniu molts somnis i ho feu amb dignitat i orgull". "Nosaltres tenim molts somnis per realitzar , però el nostre és un camí violent, s'ha vessat molta sang", ha afegit, a més de reclamar la "pau entre Israel i Palestina". "Visca Catalunya!", s'ha acomiadat.

Camats aplaudeix Noa malgrat donar suport al boicot
Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#65 AI, bcn, 12/09/2009 - 23:21

El ridicul universal de Catalunya i dels catalans és proporcional a l'ineptut del seus politics.

#64 Catalunya catalana(el de sempre,no el xarnego de sota), Lleida, 12/09/2009 - 22:27

Ignasi ripoll, i el psoe va fundar un grup terrorista amb diner públic que va assesinar més de 25 civils innocents..El partit que ha fet més mal a Catalunya és el psc, si el psc pugués pactar amb el PP o c's per fer un govern anticatalà o faria encanta

#63 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/09/2009 - 18:35

No els que els trobi gaire santets, no, però els altres es carreguen salvatgement el medi ambient, ens omplen les platges de petroli, trinxen la llengua, porten l'estatut al constitucional i ens porten fins i tot a la guerra i al 11-M. Tu mateix.

#62 pep, manresa, 12/09/2009 - 16:59

Ignasi Ripoll, i de vegades ens governa una altra banda tant o més destructiva que el PP: el PSOE

#61 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/09/2009 - 14:54

Montesquieu. La veritat és que en una utòpica Catalunya independent fan més por els Convergents i els d'Unió que els del tripartit, tot i amb cagades d'aquestes. Però dins de l'Espanya unida a vegades ens governa una banda realment destructiva: El PP.